RX 570 Renk Bozulmaları

isabela

Kilopat
Sistem:
  • i3 6100
  • H110M PRO VD
  • 16 GB KİNGSTON RAM
  • SAPPHİRE RX 570 Pulse 8 GB
  • CORSAİR 450W +80
  • Monitör: BenQ 2270H
2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yaşamıyordum. Bugün GTA 5 oynarken fark ettim. Fareyi hızlı şekilde kaydırınca renk bozulmaları oluyor. Sonra CS:GO'da da denedim. Aynı hatayı yine aldım. Sorun ya monitör de ya ekran kartında galiba. Ekran kartının sürücüsünü güncellememe rağmen aynı şekilde sorun devam ediyor.

Çözüm
Bana ekran kartı sorunlu olabilirmiş gibi geldi. Aynı kartı farklı sistemde de deneyin lütfen, garantisi varsa garantiye yollayın. Ayrıca ekran kartı sürünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

En azından temsili bir görsel koyma imkanınız var mı? Monitörü ve ekran kartını farklı sistemlerde deneme imkanınız varsa deneyin. Sorunun hangisinde olduğunu anlama açısından kolaylık olur.

20190810_131843.jpg

Bu videodaki gibi renk bozulmaları oluyor.

Bana ekran kartı sorunlu olabilirmiş gibi geldi. Aynı kartı farklı sistemde de deneyin lütfen, garantisi varsa garantiye yollayın. Ayrıca ekran kartı sürünüzü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Çözüm
Ben video da bir renk bozulması göremedim sanırım sorun monitör de.
Renk bozulması sabit değil. Yani sadece monitörün o bölgesinde olmuyor. Fareyi hızlı oynattığımda olan bir sorun.

DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum. Sorun yok gibi şuan. Fakat AMD kartlar hiç güven vermiyor bana. Her an elimde patlayacakmış gibiler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı