Sapphire RX570 Pulse 8GB alınır mı?

Ne demek bu?

Sapphire RX 590 NİTRO+ modeliini kullanıyorum. Herhangi bir sorun da yaşamadım. Sapphire markasını tavsiye ederim.
Bunu neden yapmaya devam ediyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Ben bu platformda tavsiye edilmediğini ve referans olarak da Recep Baltaş'ı gösterebileceğim için böyle bir şey söylüyorum, kullanılan materyal ve teknik detaylarından dolayı kendisi tavsiye etmiyor ve hiçbir sistemde de Sapphire kullanmıyorlar. Alınmaz veya almayın demedim, bir sorun yaşarsanız buraya gelip de kartımda sorun var demesin cevap olarak biz size demiştik yanıtını alacak çünkü.

Ayrıca bir marka ile siz sorun yaşamıyorsunuz diye kimse yaşamayacak diye bir şey de yok. Sapphire alan 10 kişiden 3'ü sorun yaşıyorsa ve A markası alan 10 kişiden 1'i sorun yaşıyorsa bu bile büyük bir farktır. 10 kişiden 7'si sorun yaşamıyor diye Sapphire çok iyi mi diyelim şimdi?

Kendisi de gereken cevabı verir zaten @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bunu neden yapmaya devam ediyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Ben bu platformda tavsiye edilmediğini ve referans olarak da Recep Baltaş'ı gösterebileceğim için böyle bir şey söylüyorum, kullanılan materyal ve teknik detaylarından dolayı kendisi tavsiye etmiyor ve hiçbir sistemde de Sapphire kullanmıyorlar. Alınmaz veya almayın demedim, bir sorun yaşarsanız buraya gelip de kartımda sorun var demesin cevap olarak biz size demiştik yanıtını alacak çünkü.

Ayrıca bir marka ile siz sorun yaşamıyorsunuz diye kimse yaşamayacak diye bir şey de yok. Sapphire alan 10 kişiden 3'ü sorun yaşıyorsa ve MSI alan 10 kişiden 1'i sorun yaşıyorsa bu bile büyük bir farktır. 10 kişiden 7'si sorun yaşamıyor diye Sapphire çok iyi mi diyelim şimdi?

Kendisi de gereken cevabı verir zaten @Recep Baltaş
Tamam iyi güzel de bari neredeyse tüm kartları sorunlu olan MSI ile karşılaştırmayın. AMD tabanlı kart konusunda berbat bir firma kendisi. Örnek olarak Mech , Evoke termal ped sorunu ve armor serisinin ısınma sorununu gösterebilirim.

Tamam iyi güzel de bari neredeyse tüm kartları sorunlu olan MSI ile karşılaştırmayın. AMD tabanlı kart konusunda berbat bir firma kendisi. Örnek olarak Mech , Evoke termal ped sorunu ve armor serisinin ısınma sorununu gösterebilirim.
Ben onu sadece örnek olarak verdim, A markası desem daha doğru olurmuş kusura bakmayın.

Çok benzer fiyata 4GB Nitro+ modelini öneririm. Kendim kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. (2Ay+)

Ekleme: Ürünlere marka değil model bazında bakmak araştırmak lazım. Asus DUAL serisi ne kadar dandik ise aksine Nitro+ serisi o kadar kalitelidir.
hocam bende rx580 pulse 4gb var %40da bile sesli çalışıyor normal mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı