RX 570 satılıp RX 580 alınır mı?

Pablo_31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1 ay once 1400 TL'ye MSI Gaming X RX 570 4 GB aldım ve ılana 1700 koydum. Alıcısı cıktı 1700 TL'ye ve yasadıgım yerde 2000 TL'ye RX 580 8 GB satılıyor. Satıp onu almak mantıklı olur mu? RX 580 MSI Armor model.

Oyun performansı olarak büyük bir sıçrayış görülmez fakat kart temiz ise alınabilir.
VRAM ve performans yönünden daha iyi fakat güç tüketimi,570 e göre daha fazla ısınma vs. dezavantajları mevcut.
Ayrıca 580 zamanında mining için çokça tercih edilen bir kart idi, satıcının mining için kullanmış olma ihtimali çok yüksek.

Oyun performansı olarak büyük bir sıçrayış görülmez fakat kart temiz ise alınabilir.
VRAM ve performans yönünden daha iyi fakat güç tüketimi,570 e göre daha fazla ısınma vs. dezavantajları mevcut.
Ayrıca 580 zamanında mining için çokça tercih edilen bir kart idi, satıcının mining için kullanmış olma ihtimali çok yüksek.
Isınma sorunu modelle alakalı Armor serisinin soğutması pek iyi değil eskiden çok fazla konu açılıyordu Armor serisi için. Ben sapphire pulse modelini kullanıyorum oyun ve furmarkta 74-75 civarı gördüm en fazla.

İki kart arasında overclock edilmiş gibi performans ve güç tüketim farkı var, bence RX 400 ve 500 serisi için 1500 TL bandı ideal daha üzerine çıkmaya gerek yok, ek olarak MSI Armor ısınma konusunda RX için en kötülerden birisi.

RX 580 bilgisayar ci satıyor ve yüksek ihtimalle minig yapılmıştır ve garip olan şu elimdeki kart ile video kaydı alırken kasıyor GTA V high 1366x768 de kayıt alırken kasıyor anlamadım sorunu nedir?

İki kart arasında overclock edilmiş gibi performans ve güç tüketim farkı var, bence RX 400 ve 500 serisi için 1500 TL bandı ideal daha üzerine çıkmaya gerek yok, ek olarak MSI Armor ısınma konusunda RX için en kötülerden birisi.

Bir de 2200e ASUS GTX 1060 6 GB var acaba o nasıldır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı