Videolarda adamlar aynı kartla Sekiro Shadows Twice oyununda FHD'de Max ayarlarda 60 FPS alıyor. Ben ise aynı oyunda 768P'de ve low ayarlarda bile 60 FPS sabit oynayamıyorum. Sistemim:
i5 3350p
DDR3 anakart
ASUS expeditionrx 570
JD 120GB SSD
768P monitör
8+4 GB DDR3 RAM
Nasıl düzeltirim? Bir de sicaklıklar 70°'yi gecmiyor.
O videolarda genellikle en üst seviye işlemci (9900k - 2700k) ve 16 GB DDR4 ram kullanılıyor bana normal gibi geldi aldığınız fps ama emin değilim Benchmark videolarındaki ayarlar ile aynı ayarı yapıp tekrar deneyin olmazsa afterburner ile sonuçları atarsanız daha rahat yardımcı oluruz
Büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklanıyor. İşlemcin ekran kartını besleyemiyor. Oyunu 1080p ultra ayarlarda oynamayı dene, bu şekilde yük işlemciden ekran kartına kayacak ve işlemcin rahatlayacak.
O videolarda genellikle en üst seviye işlemci (9900k - 2700k) ve 16 GB DDR4 ram kullanılıyor bana normal gibi geldi aldığınız fps ama emin değilim Benchmark videolarındaki ayarlar ile aynı ayarı yapıp tekrar deneyin olmazsa afterburner ile sonuçları atarsanız daha rahat yardımcı oluruz
Bunun normal olma imkani yok oyunun önerilen sistem gereksinimlerine yanlış hatırlamıyorsam i5 2500k ve rx 570 diyor ben neredeyse karsılıyorum lakin lowda bile 40fos alıyorum
Büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklanıyor. İşlemcin ekran kartını besleyemiyor. Oyunu 1080p ultra ayarlarda oynamayı dene, bu şekilde yük işlemciden ekran kartına kayacak ve işlemcin rahatlayacak.
Şimdi oyunun grafiklerini işlemcinin talimatlarıyla ekran kartı çizer. Eğer ekran kartın işlemcinin verebileceği talimat hızından çok daha hızlı bir şekilde işini bitiriyorsa kart işlemcinin yeni talimatlarını bekler ve bu yüzden de tam performansını kullanamaz. Yani o oyunda şuankinden daha fazla FPS alabileceğini sanmıyorum maalesef. Tabi dediğim gibi oyun içi değerleri görürsem daha kesin konuşabilirim.