RX 570 Sekiro düşük FPS

pilav1212

Centipat
Videolarda adamlar aynı kartla Sekiro Shadows Twice oyununda FHD'de Max ayarlarda 60 FPS alıyor. Ben ise aynı oyunda 768P'de ve low ayarlarda bile 60 FPS sabit oynayamıyorum. Sistemim:
i5 3350p
DDR3 anakart
ASUS expeditionrx 570
JD 120GB SSD
768P monitör
8+4 GB DDR3 RAM

Nasıl düzeltirim? Bir de sicaklıklar 70°'yi gecmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman büyük ihtimalle işlemcin 1080p'de bile kartı besleyecek kadar güçlü değil. Oyun içi değerleri atarsan kesin olarak konuşabilirim.
Amd performans penceresinden atsam olurum msı after burner ı bir türlü çalıştıramadım da. Ek olarak onla alakası var mı bilmiyorum ama ben kasa ici kablolama yaparken ssdnin tellerine ve o tellerin sabit durmasını sağlayan parcayı kırdım. Sonradanda bantla falan calıştırdım.

O da olur. GPU ve CPU, en azından GPU kullanımını atsan yeterli.

Dostum o testlerde en güçlü işlemcileri kullanıyorlar. Ve üstüne DDR4 ram kullanıyorlar. Farkın olması normal değilmi

Ekran kartı kullanımın çoğu zaman %70'lerde geziyor görsellere göre, yani kart performansını tam anlamıyla kullanmıyor. Oyun orijinal mi? Başka oyunlarda da bu durum oluyor mu?
Abim lol oynuyo o herhangi bir drop veya takılma olmadığını söylüyor birde oyun orjinaş değil bir sorum daha işlemci de hicbir zaman%99-90 gi değerlere cıkmıyo bunun sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…