RX 570 sistem için işlemci ve RAM önerisi

selin özer

Yoctopat
Merhaba. Aktif kullandığım Mac çalındığı için yıllardır hiç açmadığım masaüstü bilgisayarımı kullanmam gerekiyor. Bilgisayara format atıldı. Gerekli güncelleştirmeler, driver vs. hepsini Windows 10 kullanan bir tanıdığıma yaptırdım. Fakat YouTube'da videolara tıkadığım zaman birkaç saniye boyunca videoda donmalar ve kasmalar meydana geliyor, yine 1-2 saniye sonra düzeliyor.

Videolar arasında gezinirken de yeni videoya tıkladığımda kısa süreli kasma sorunu yaşıyorum. İnternet bağlantımda hiçbir sorun yok. Yine dosya aktarımı vs. sırasında da bilgisayar bana çok yavaş geldi. Tüm bunlardan sonra aklıma sorunun işlemci veya RAM ile alakalı olduğu geliyor.

Siz olsanız ne düşünürdünüz acaba? Ben işlemciyi yükseltmek istiyorum. Bilgisayarların önemini artık daha iyi anladığım için yeni bilgisayar aldığımda da bunun yedek olarak hazır bir şekilde durmasını istiyorum. Ayrıca uğraşmışken RAM'i de 16 veya 32'ye yükselmek istiyorum ilerisi için. Bana uzun vadeli kullanabileceğim verimli işlemci ve RAM önerirseniz iyi olur. Bu arada sanırım anakart sadece AMD işlemci destekliyormuş. Teşekkürler.

Anakart: A320M Pro-e
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G.
RAM: Kingston Fury 8 GB 3200 MHz.
Ekran kartı: MSI RX 570 4 GB.
Güç kaynağı: 500W SilverStone.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı