RX 570 sistem için uygun PSU önerisi

@Dt_Mby @enonertetanem @Keremyl0 @EnesMengeş @Lyrinx
Beyler bugün Vatan'a gittim sistemimin özelliklerini falan söyledim bana (sıfır ASUS RX570 ve Rampage RGB-550 80+ Gold )'ideal dediler indirimli fiyat söylediler 6 ay taksit ile aylık 376 TL peşin 2.256 TL dediler sizlere sorup tekrar uğramak istedim sizce nasıl alınmalı mı?

@Dt_Mby @enonertetanem @Keremyl0 @EnesMengeş @Lyrinx
Beyler bugün Vatan'a gittim sistemimin özelliklerini falan söyledim bana (sıfır ASUS RX570 ve Rampage RGB-550 80+ Gold )'ideal dediler indirimli fiyat söylediler 6 ay taksit ile aylık 376 TL peşin 2.256 TL dediler sizlere sorup tekrar uğramak istedim sizce nasıl alınmalı mı?
Rampage PSU alınmaz, önerdiğim High Power PSU kat be kat daha iyi.

Merhaba yeni ekran kartı alacağım fakat yeni ekran kartı almama PSU engel oluyor. 250 Watt çünkü sistemime uyumlu ucuz fiyatlı 80+sertfikalı bir PSU almak istiyorum. Bütçe 400 TL. Büyük ihtimalle ekran kartı olarak Gigabyte RX570 4 GB alacağım. Sistemim şu şekilde:

Intel(r) Core(tm) i7-6700 CPU 3.40 GHz(2015.
Casper H110M4-C2H DDR4 (2400 MHz RAM kaldırıyor)
Crucial 8 GB DDR4-(2133MHz) RAM(bellek.
Sapphire R7 240 series 4 GB VRAM (2013)
Şu anki PSU: Casper FSP250-50HMN.
FSP Hydro K 500W almanız iyi olur.

PSU Rampage'den uzak durun bir bakarsın Counter-Strike Global Offensive'de bombayı sen değil Rampage sana kurmuştur.
Aman diyeyim Rampage alma FSP kaliteli markadır fiyatları da diğer markalara göre ucuzdur bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı