RX 570 Sistem Nasıldır?

1200 AF stok haliyle i5-7400 performansı veriyor. Ayrıca konu sahibinin bütçesi düşük ise ona göre bir öneri yapmış olayım dedim.
1200 AF diye bir işlemci yok, R5 1600 AF mi demek istediniz?
R5 2600 almak yerine de R5 1600 AF alınabilir.
1600 AF'de alınabilir evet. 2600 ile performans olarak yakınlar, hangisini ucuz bulursa onu alsın.

1200AF diye bir işlemci yok, R5 1600 AF mi demek istediniz?

Bu işlemciyi ilk defa görüyorum😁 Yine de 1600 AF ve 2600 varken bunu almak saçmalık. Arkadaşın bütçesi 1600 AF'e ve 2600'e yetiyor.

Bu zamanda ekran kartı olarak en düşük RX 580 8 GB RAM olarak da en düşük 16 GB 3000 Mhz frekansında çalışan bir sistem tavsiye ederim daha düşüğü alınmamalıdır. Yatırım açısından.

5000
İşlemciyi R3 1200 AF yapın. RAM'de 8x2 olsun. Soğutucu almanıza gerek yok. Kutudan çıkıyor. Onun dışında güzel.
tamam
O işlemci fanı stok fandan daha mı serin acaba ? Çok uygun fiyatı.
çok uygun aynı sistemi kuzenim toplamış hiç ısınmıyor fiyatı da ucuz bende topladım aynısını fakat arkadaşlar burda belirtti diye biraz değişikler yaparak aldım şuan kargoda hadi bakalım.
Bu arada, GTX 970 SLI yaparak topladığınız sistemden daha iyi performans alabilirsiniz.
aldım
"SSD" 120 GB olmasını önermem az bir miktar çünkü. En az 240 GB öneririm.
Geri kalanı bence gayet güzel.
evet fakat neden 120 gb olması kötü ben 120 gb ssd yi çok seviyorum her topladığımda 120 gb olmasına dikkat ediyorum nedense çok iyi bir performans veriyor benim için
Termal macun almanıza gerek yok amd nin soğutucularında alta sürülü olarak geliyor
bende işe yarar diye almıştım :D sağolun
Kasa goremedim uzay montaj mi kullanacaksiniz?
aa bak onu unuttuk bende ne ucuz diye seviniyodum :D
Bütçe belirtirseniz daha iyi altarnatif bulunabilir.
bence topladığım sistem oyun sever arkadaşlar için yeterli hem ucuz hem idare eder ee konuya mesaj atan arkadaşlarında dediklerini değiştirdikmi çok güzel bir performans verir bence

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı