RX 570 sistem önerisi

Toledo

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. PC toplarken anakart işlemci, ekran kartı, RAM vs birbirine uyumlu olması gerekiyor diye biliyorum. İşlemci Ryzen 5 1600 ve ekran kartı Radeon RX570 4 GB düşünüyorum. Sorum şu bu ikili birbirine uyumlu mu veya dengeler mi ayrıca bunların ikisi uygunsa bunlara hangi RAM'i hangi anakartı ve güç kaynağını almalıyım, uyumlu olur? Not: Amacım oyun PC'si toplamak. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. PC toplarken anakart işlemci, ekran kartı, RAM vs birbirine uyumlu olması gerekiyor diye biliyorum. İşlemci Ryzen 5 1600 ve ekran kartı Radeon RX570 4 GB düşünüyorum. Sorum şu bu ikili birbirine uyumlu mu veya dengeler mi ayrıca bunların ikisi uygunsa bunlara hangi RAM'i hangi anakartı ve güç kaynağını almalıyım, uyumlu olur? Not: Amacım oyun PC'si toplamak. Teşekkürler.
Ben MSI Rx 570 8GB + İ3 10100 kullanıyorum gayet mutluyum. AMD tarafında pek bir fikrim yok işlemciler ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı