RX 570 sistem yayın yaparken kaliteli olmuyor

Serkan taşbey

Decapat
Merhaba arkadaşlar, benim YouTube kanalım var. 12K aboneli, PC özelliklerim.

AMD RX 570 8 GB.
Ryzen 3 3200G.
16 GB RAM.
Var PC de 4K Bit veriyorum ama yayın kaliteli olmuyor. Güzel bir yayın ayarı verebilecek var mı veya sistem darboğaz yapıyor olabilir mi? Karıncalanma oluyor arada.

AMD RX 570 8 GB.
Ryzen 3 3200G.
16 GB RAM.
Var PC de 4K Bit veriyorum ama yayın kaliteli olmuyor. Güzel bir yayın ayarı verebilecek var mı veya sistem darboğaz yapıyor olabilir mi? Karıncalanma oluyor arada.

Hangi yayın uygulamasını kullanıyorsunuz OBS mi

AMD RX 570 8 GB.
Ryzen 3 3200G.
16 GB RAM.

İşlemcin çok zorlanmıyorsa işlemcin üzerinden yayın yapmanı öneririm çünkü ekran kartları işlemci kadar iyi görüntü veremeyebiliyor.

Evt obs kullaniyorum
İşlemcin çok zorlanmıyorsa işlemcin üzerinden yayın yapmanı öneririm çünkü ekran kartları işlemci kadar iyi görüntü veremeyebiliyor.
İşlemciden yapamıyorum işlemci galiba darboğaz yapıyor chromede bile yuzde 40 kullaniliyo zula gibi bir oyunda yüzde 70 kullaniliyo yayında deilken

AMD RX 570 8 GB.
Ryzen 3 3200G.
16 GB RAM.

Bu arada neden APU bir işlemci kullanıyorsun onu da anlamadım o işlemciler yayın için uygun değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı