RX 570 sistemde birden fazla uyumsuz sürücü var

Araz11

Centipat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
19
Merhabalar arkadaşlar, son zamanlarda FPS droplar olsun kasmalar olsun bilgisayarımda bayağı bir arttı. Ben de donanım ile ilgili bilgilere ulasmak için sisoftware sandra adlı programı indirdim. Donanımı incelerken ekran kartım RX 570 fakat RX 580 ve RX 480 vb şeyler ile karşılaştım, ekran görüntülerini aşağıya bırakacağım. Artı olarak ise birden fazla artık chipset mi bilmiyorum atarım görüntüsünü, birden fazla sürücü var sistemimle uyumsuz. Belki de bu yüzden sıkıntı yaşıyorumdur. Yardımlarınız bekliyorum, teşekkürler.
Günnceleme: Arkadaşlar ek olarak ekran kartı sürücüsü yüklü iken resimdede gözüktüğü üzere 7-8 tane birden sürücü gözüküyor ve hepsi birbirinden farklı. RX 570 yazıyor üstlerinde fakat her birinin altında ki chipset kısmında RX 480 yazısı mevcut.
Sistem:
i3-9100F
RX 570.
8 GB RAM.
ASUS Prime H310M-R r2.0

4.png


344.png


44234556.png


Adsız5.png
 
Son düzenleme:
Hocam, bu programı daha yeni gördüm. Doğru göstermiyor gibi geldi. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, sitesinden tekrar yükleyip deneyin.
 
Hocam, bu programı daha yeni gördüm. Doğru göstermiyor gibi geldi. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, sitesinden tekrar yükleyip deneyin.

Yaklaşık 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum dediğiniz işlemi 50 kere yapmışımdır hocam 2019'dan günümüze kadarki tüm süürümleri denedim neredeyse sorun devam etmekte bir gariplik var hocam kafayı yiyor bazen AMD ekran kartı uygulaması...
 
Anladım hocam. Ekran kartı VBIOS'u problemli olabilir. Servisene gönderebilirsiniz. Bakarlar.
 
Hocam, ekran kartının sisteminin yazıldığı çip diyebiliriz. Anakarttaki BIOS gibi düşünün.
 
Hocam, zaten yapılış yöntemi farklı. Benim de yaptığım bir yöntem değildir. Farklı gözükmesi, buna işaret olabilir.
 
Ne demek hocam. Arkadaşlar da baksınlar. Önemli olan sıkıntınız çözülsün.
 

Geri
Yukarı