RX 570 sistemde DLL hataları

Fatalerrorist

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar aynı durum Epic Games uygulamasına girerken de yaşıyorum.
Kasamı yeni topladım kurulumunu kendim yaptım USB üzerinden Valorant, LoL ve CS gibi oyunlarda bir problem yaşamıyorum fakat oyun korsan oldugu için hata alıyorum diyorum ama dediğim gibi Epic Games'e girerken de aynı durum mevcut. DLL dosyalarını kontrol ettim hepsi mevcut bu arada.

sistemim:
AMD Ryzen 2600X
AMD Radeon RX 570
16 GB RAM, Windows 10

Dosya Ekleri

• Unt3itled.png
    Unt3itled.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Unti3led.png
    Unti3led.png
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Untitl2ed.png
    Untitl2ed.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Untitled.png
    Untitled.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki DLL'leri bulundukları konumdan masaüstüne aktarın, System32'de olmasınlar yani. (Elinizde bir kopyası dursun ne olur ne olmaz)

Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center ( 32 bit ve 64 bit )

Telefondayım linkleri atarken canım çıktı :D

Evet manuel olarak kendimde attım
Sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Şu şekilde hallettim :
Önce bana sorun yaratan bütün dll dosyalarını sildim ve DLL Dosyaları Veritabanı konusunda bulunan işlemleri uyguladım daha sonra Xinput1_3.DLL hatası aldım tekrar sitedeki directx yerine DirectX End-User Runtime kurarak o sorunuda çözmüş oldum.

Bu arada bu işlemleri hem system32 klasöründen hemde syswow64 klasöründe uyguladım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı