S selamas Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 RX 570'li bir sistemin var ama ekranım da kırmızı çapraz şeritler çıkıyor, ve oyundan atıyor. Sorun ekran kartımda mı, yoksa ekranımda mı? Nedenini bilen var mı?
RX 570'li bir sistemin var ama ekranım da kırmızı çapraz şeritler çıkıyor, ve oyundan atıyor. Sorun ekran kartımda mı, yoksa ekranımda mı? Nedenini bilen var mı?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #11 gerıltofriviyaa dedi: Bir saniye hocam bu konuyu açan kişi size bu konudaki bozuk kartı mı satmış. Ay pardon çok yanlış anlamışım olayı . Genişletmek için tıkla... Kartı zaten bozuk almıştım, fakat bu kargoya vermek istemedi ve engelledi bu şahıs konuyu açan kişi değil @ConquerorXIV selamas dedi: YouTube'da falan varsa link atabilir misin? Hızı nasıl düşüreceğime dair. Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburner indirip SS atın. Son düzenleme: 8 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
gerıltofriviyaa dedi: Bir saniye hocam bu konuyu açan kişi size bu konudaki bozuk kartı mı satmış. Ay pardon çok yanlış anlamışım olayı . Genişletmek için tıkla... Kartı zaten bozuk almıştım, fakat bu kargoya vermek istemedi ve engelledi bu şahıs konuyu açan kişi değil @ConquerorXIV selamas dedi: YouTube'da falan varsa link atabilir misin? Hızı nasıl düşüreceğime dair. Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburner indirip SS atın.
KS KS S selamas Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #12 vbios dedi: Kartı zaten bozuk almıştım, fakat bu kargoya vermek istemedi ve engelledi bu şahıs konuyu açan kişi değil @ConquerorXIV MSİ Afterburner indirip SS atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 2021.01.08-21.18 (2).png 236,3 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
vbios dedi: Kartı zaten bozuk almıştım, fakat bu kargoya vermek istemedi ve engelledi bu şahıs konuyu açan kişi değil @ConquerorXIV MSİ Afterburner indirip SS atın. Genişletmek için tıkla...
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #13 Oradakilerin hepsini deneme amaçlı en düşüğe al ve dene fan ayarı hariç. Bu arada kart kaç GB? Artı 0 Eksi
KS KS S selamas Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #14 vbios dedi: Oradakilerin hepsini deneme amaçlı en düşüğe al ve dene fan ayarı hariç. Bu arada kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
vbios dedi: Oradakilerin hepsini deneme amaçlı en düşüğe al ve dene fan ayarı hariç. Bu arada kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #15 selamas dedi: En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç? Genişletmek için tıkla... Aynen kart kaç GB? Artı 0 Eksi
selamas dedi: En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç? Genişletmek için tıkla... Aynen kart kaç GB?
KS KS S selamas Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #16 vbios dedi: Aynen kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... 1 dakika onu öğrenmeye çalışıyorum. vbios dedi: Aynen kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... Bulamadım ekran kartımı. selamas dedi: En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç? Genişletmek için tıkla... Power ve temp limiti en aşağı indirip tick e basıyorum sonra temp limit tekrar fulleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
vbios dedi: Aynen kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... 1 dakika onu öğrenmeye çalışıyorum. vbios dedi: Aynen kart kaç GB? Genişletmek için tıkla... Bulamadım ekran kartımı. selamas dedi: En düşüğe çekip oyun falan mı gireyim fan Speed hariç? Genişletmek için tıkla... Power ve temp limiti en aşağı indirip tick e basıyorum sonra temp limit tekrar fulleniyor.