RX 570 sistemde The Last of Us yüksek VRAM kullanımı

Belki hatırlarsınız daha önce TLOU part 1 alınır mı diye bir konu açmıştım ve sizde cevap vermiştiniz. Oyunu şu an indiriyorum fakat incelemeleri görünce çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım, oyun gerçekten çok sıkıntılıymış 🙁.

Dediğim gibi şu an adamakıllı oynamak için RTX 2070 üstü ekran kartı ve en az 10400F ve 32 GB RAM lazım diye düşünüyorum 1080p için.
 
Ryzen 5 5600 32 GB RAM RX6700 10GB Sistem'de rahat oynanmıyor oyun ayarları Ultra aldım aynı FPS yüksek aldım FPS yükseliyor sonra tekrar düşüyorum ortalama 50-60 FPS oynanıyor hadi tamam bu değerlerde oynanır ama oyun SSD kurulu oldugu halde oyundaki bazi yükleme yerlerinde oyun duraklatıyor biraz yükleme yapıyor sonra tekrar devam ediyor bunu gorunce gıcık oldum çıktım oyundan umarım Erken'den düzelir yoksa boyle oynanmaz bendeki bilgisayar can çekişiyor bu oyunda.

AMD kampanyasında bana bedavaya geldi oyun yoksa iade ederdim, Sony PC çıkardığı en sorunlu oyunlardan biri o da The Last of Us denk geldi.
 
Yeni Oyunlar için PC yenileyeceğime gider Xbox yada PS alır geçerim. Ne uğraşacağım şuna bak hem oyunu çıktığı anda oynarım hem daha akıcı oynarım takılma kaldırdı dondu derdi kalmaz.
God Of War son çıkanı daha PC ye ne zaman gelir Allah bilir PS olan arkadaş 2 kez bitirdi.
 
AMD az önce mesaj atmış. Bakın ne diyor. :)

2023-03-28_19-28-53.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı