cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 2 Şubat 2023 #1 Ekran kartı RX 570 8GB Merhaba iyi akşamlar. RX570 ekran kartımda şöyle bir durum var yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri furmark_000002.jpg 310 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba iyi akşamlar. RX570 ekran kartımda şöyle bir durum var yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 cenkmerts dedi: Merhaba iyi akşamlar. RX570 ekran kartımda şöyle bir durum var yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1654761 Eki Görüntüle 1654762 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok ısındığı için olabilir. Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: Merhaba iyi akşamlar. RX570 ekran kartımda şöyle bir durum var yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1654761 Eki Görüntüle 1654762 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çok ısındığı için olabilir.
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 2 Şubat 2023 #3 45 derece ama Artı 0 Eksi
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 cenkmerts dedi: 45 derece ama Genişletmek için tıkla... Peki, ekran kartı driveri kurulu mu? Yani sadece Unreal Engine'de mi sorun var? Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: 45 derece ama Genişletmek için tıkla... Peki, ekran kartı driveri kurulu mu? Yani sadece Unreal Engine'de mi sorun var?
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 2 Şubat 2023 #5 roigotv dedi: Peki, ekran kartı driveri kurulu mu? Yani sadece Unreal Engine'de mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Evet driver kurulu kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç aynı şimdi bir oyun indiriyorum bakalım onda ne olacak Artı 0 Eksi
roigotv dedi: Peki, ekran kartı driveri kurulu mu? Yani sadece Unreal Engine'de mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Evet driver kurulu kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç aynı şimdi bir oyun indiriyorum bakalım onda ne olacak
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 cenkmerts dedi: Evet driver kurulu kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç aynı şimdi bir oyun indiriyorum bakalım onda ne olacak Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: Evet driver kurulu kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç aynı şimdi bir oyun indiriyorum bakalım onda ne olacak Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 2 Şubat 2023 #7 BurnInTest log doyası arkadaşlar anlamadım pek ben sıcaklık ile ilgili sanırım Dosya Ekleri burntest.txt 10,5 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 cenkmerts dedi: BurnInTest log doyası arkadaşlar anlamadım pek ben sıcaklık ile ilgili sanırım Genişletmek için tıkla... Yani siz bir bilgisayar tamircisine götürün derim. (güvenilir yere) Artı 0 Eksi
cenkmerts dedi: BurnInTest log doyası arkadaşlar anlamadım pek ben sıcaklık ile ilgili sanırım Genişletmek için tıkla... Yani siz bir bilgisayar tamircisine götürün derim. (güvenilir yere)
KS KS cenkmerts Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 65 Makaleler 1 3 Şubat 2023 #9 roigotv dedi: Yani siz bir bilgisayar tamircisine götürün derim. (güvenilir yere) Genişletmek için tıkla... Termal macunda sürdüm ama sonuç aynı sanırım ekran kartı bozulmuş değiştirmekten başka çare kalmadı Artı 0 Eksi
roigotv dedi: Yani siz bir bilgisayar tamircisine götürün derim. (güvenilir yere) Genişletmek için tıkla... Termal macunda sürdüm ama sonuç aynı sanırım ekran kartı bozulmuş değiştirmekten başka çare kalmadı
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 3 Şubat 2023 #10 VRAM artifacts denen olaya benziyor sanırım kartın belleklerinde arıza mevcut. Artı 0 Eksi