RX 570 Sistemde Valorant akıcı değil

zaynıl

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar sorum Valorant'ın akıcı olmaması. Eskiden 75'e sabitliyordum V-Sync açmıyordum çünkü gecikme oluyordu. Ben 75'e sabitliyordum ve akıcılık gelmiyordu ekranda bayağı bir kırılmaa meydana geliyordu. 2 hafta önce falan tekrardan 75'e alayım dedim ve kırılmada yoktu gecikmede yoktu ve oyun akıcıydı. Dün akıcılık tekrardan gitti ve kırılmalar başladı. FPS ortalama 150. Sistem RX570 Ryzen 3 1200 AF monitör 75 Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sisteme sahibiz ve aynı konuyu başka bir forumda açmıştım şöyle anlatayım bende oyun akıcı ancak discord felan açılınca akıcı olmuyor 8 gb ramdan dolayı olabilir gibi bir şey dediler bence de olay ramlerde çünkü bende dc kapalıyken akıcı dc açıkken drop felan girebiliyor ondan dolayı ramlerimi 16 yapmayı düşünüyorum + olarak teknobiyotik mk1 kullanıyorsunuz demi siz de
yani ben de aynı probleme sahibim ramleri arttırmayı düşünüyorum belki çözümü o dur unutmazsam geri dönüş yaparım

Aynı sisteme sahibiz ve aynı konuyu başka bir forumda açmıştım şöyle anlatayım bende oyun akıcı ancak Discord falan açılınca akıcı olmuyor 8 GB RAM'dan dolayı olabilir gibi bir şey dediler bence de olay RAM'lerde çünkü bende DC kapalıyken akıcı DC açıkken drop falan girebiliyor ondan dolayı RAM'lerimi 16 yapmayı düşünüyorum + olarak Teknobiyotik MK1 kullanıyorsunuz değil mi siz de.
Yani ben de aynı probleme sahibim RAM'leri arttırmayı düşünüyorum belki çözümü o dur unutmazsam geri dönüş yaparım.

Benim sistem e 1 RX570 8 GB olanı ve monitörsüz olanı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı