Öncelikle herkese selamlar. Ryzen 2600 ve RX 570'e sahip bilgisayarım var ve yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Bu konularda pek bilgim olmadığı için yanlış bir şey almak istemiyorum. Genellikle Dota 2 ve PUBG oynuyorum. Bunlar dışında single player oyunları tercih ediyorum Wildlans, Farcry tarzı. Bütçem en fazla 750 lira. Benim baktığım 1-2 tane var ama iyi midir kötü müdür bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de oyun için hangi inçler ideal olur? Bulduklarım arasında Acer 23.6 inç, diğerleri 21.5 inç.
Acer KG241QBMIIX 23.6'' 1ms 75Hz (Analog+2xHDMI) Freesync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VP228QG 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC G2460VQ6 24 inc 75 Hz 1ms HDMI FreeSync Full HD OYUNCU MONİTÖRÜ en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer aoc monitör modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com
Bazı sitelerde daha ucuzada olabiliyor bu monitör.
Attıklarınız arasında Acer olan seçilebilir fiyatı gayet uyguna inmiş. 23.6", 75hz, 1ms olması ve Freesync kullanabilecek bir ekran kartınız olduğu için güzel olur. Tabi bütçenizi biraz daha artırabilirseniz arkadaşın attığı AOC monitör daha iyidir.
Sadece TN panel olduğu için monitör önermemek doğru olmaz hocam. Tabi herkesin kullanım amacı farklı olabilir ama mesela arkadaş PUBG oynuyorum demiş. Farklı FPS oyunları da oynuyordur veya oynayacaktır. IPS panel monitörlerin hz ve ms değerlerii TN panellere göre çok farklı biliyorsunuz. Diğer yandan arkadaş RX570 kullanıcısı ve Freesync'i aktif kullanabilir.
Sadece TN panel olduğu için monitör önermemek doğru olmaz hocam. Tabi herkesin kullanım amacı farklı olabilir ama mesela arkadaş PUBG oynuyorum demiş. Farklı FPS oyunları da oynuyordur veya oynayacaktır. IPS panel monitörlerin hz ve ms değerlerii TN panellere göre çok farklı biliyorsunuz. Diğer yandan arkadaş RX570 kullanıcısı ve Freesync'i aktif kullanabilir.
Selamlar arkadaşlar, bildiği 2500 TL'ye kadar GTX 1080Ti için 2K monitor önerisi konusu ile 2K çözünürlüklü monitör arıyordum, Black Friday indirimleri ile MSI MAG27CQ VA panel monitörü sipariş etmiştim biraz gelmesi uzun sürdü ama bu sabah gittim kargodan aldım ve şükür ölü piksel veya ışık...
Öneriler için teşekkür ederim.
Aoc markayı aldım ama ölü piksel testinde siyah renkte 1 adet kırmızı nokta gözüküyor her hangi bir sorun teşkil eder mi ilerisi için acaba ?
Öneriler için teşekkür ederim.
Aoc markayı aldım ama ölü piksel testinde siyah renkte 1 adet kırmızı nokta gözüküyor her hangi bir sorun teşkil eder mi ilerisi için acaba ?
O noktaya doğru bakınca, siyah sahnelerde gözüme çarpıyor ama normal masaüstünde ve renkli sahnelerde hiç bir belirtisi yok. Yine de değişim istesem daha iyi olacak gibi. Cevabın için tekrardan teşekkürler.