RX 570 undervolt rehberi

Msi armor da - 150 yaptım. Fan kartın stok ayarlarında çalışıyor iken daha önce seksenleri devirdiğim doom da max 73 görüyor. Ama gene de bu değer fazla diye düşünüyorum. Kasam küçük olduğundan kart ve PSU arasında üç parmaklık bi boşluk var. Kartın önünde bir adet fan, bir de egzoz fanı var kasada. Yani bence sirkülasyon yeterli. Bu armor kartlarını yaparken msi hiç mühendis çalıştırmadı mı diye düşünmekteyim.

Uv ve kasanın hava akışını düzelttikten sonra hala düşmüyorsa sorun dandik soğutmadandır arkadaşlar bangır bangır bağırıyoruz almayın şu modelden diye. Ne kadar ekmek o kadar köfte bir şey çok ucuzsa şüpheleneceksin bir şeylerden. Nitro ile Uv sonrası 67 dereceleri görüyorum fan devri %27.

Uv ve kasanın hava akışını düzelttikten sonra hala düşmüyorsa sorun dandik soğutmadandır arkadaşlar bangır bangır bağırıyoruz almayın şu modelden diye. Ne kadar ekmek o kadar köfte bir şey çok ucuzsa şüpheleneceksin bir şeylerden. Nitro ile Uv sonrası 67 dereceleri görüyorum fan devri %27.

Bu konuyu açtığın için teşekkür ederim Black Desert Online oynuyorum saatlerce, -100'uV'da en yüksek ayalarda 63 dereceyi geçtiğini görmedim.

Ben hem işlemciyi hem de ekran kartını UV ile kullanıyorum. Ekran kartını Wattman üzerinden voltajı "760, 943, 955, 960, 960, 960, 965" şeklinde ayarladım belleği de voltaja ellemeden 2000 MHz'e çıkardım. AC Unity'de daha 65 dereceyi geçtiğini görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 saat Battlefield 1 MP oynadım. 1700 RPM fan hızında ortalama sıcaklık 63 derece, ani voltaj çıkışıyla maksimum sıcaklık 66 derece oldu. Ekran kartı high ayarlarda 85W güç çekiyor şaka gibi. Yaz aylarında sıcaklıklar böyleyse kış olunca ne olacak çok merak ediyorum.
415008

Yorumlarda farklı değerler denemişsiniz, konu sahibi en iyi değeri bizim için ilk mesaja güncelleyebilir mi?
Her model için farklı değerler gerekiyor. Ekran kartınızın saat hızı 1280 ve aşağısında ise 960-975mV sıkıntısız çalışır. 1280 ve üstünde ise 970-990mV problem olmadan çalışabilir. Deneyip en iyi voltajı bulmanız lazım.

RX 570 Armor için (Afterburner):

-150 denedim, oyun dondu.
-100 denedim, mavi ekran.
-75 denedim, stabil gibi duruyor.
-50 denedim, rahatlıkla kullanılır.

Yorumlarda farklı değerler denemişsiniz, konu sahibi en iyi değeri bizim için ilk mesaja güncelleyebilir mi?
Aslında farklı rx 570 modeline (Asus Gigabayte,vs.) sahip arkadaşlar kendi denedikleri Uv değerlerini yazarsa sonradan bu rehbere bakacak arkadaşlar için kolaylık sağlayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı