RX 570 ve A10-7890K ile PUBG'de Düşük FPS Sorunu

eqwa54

Kilopat
Katılım
20 Şubat 2017
Mesajlar
21
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim sorunum yeni aldığım RX 570 Nitro+ kart ile PUBG dışında tüm oyunlarda normal FPS alırken PUBG'de APU'luyken aldığım FPS'in neredeyse aynısını alıyorum.

FPS en düşük grafilerde 20 en yüksekte 22. Çok değişik bir problemim var. Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A10 7890k a88x chipset anakart 12gb 1866mhz ram ve geforce gtx1660 6gb ile fps droplar oluyor. Pubg ve Bf1 de farkedilir şekilde hem de. Oyun oynanmayacak kadar kasmıyor ama fps drop yemesi tek dert. Normalde kart gta v de ultra ayarda 100fps verecek bende 70-75fps max. En düşük ise 45fps Ekran kartı gayet yeterli ama işlemci ve ram lerin hızı ddr3 oluşu maalesef bu oyunlara darboğaz oluyor. Ara ara fps drop yiyorum 3-5sn de bir ama akıyor fps drop olmadığı anda. Bazen kesik kesik titriyor görüntü. Rx570 ile olması gayet normal o da iyi bir kart ama sistem kaldırmıyor tam olarak. Kimisi aygıt yöneticisinden on-board u kapatın demiş ama bios dan kapatmak en iyisi. Donanımsal olarak kapatmışsınız kesin çözüm. Zaten bios dan kapatınca on-board (aygıt yöneticisinde) sisteme görünmez. Steam de oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Ben de bazen bozuk dosyaya rastladı. Son sürüm Radeon crimson edition kullanın güncel olsun daima. Eskidikçe güncelleyin. Sonra bir ipucu vereyim Radeon crimson edition driver ından Pubg'yi bulun doku filtreleme kalitesini performansa alın bu biraz fps artışı sağlıyor. Bende ekran kartı yokken öyle yapıyordum 1600x900 çözünürlük low detaylarla.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı