boneless
Kilopat
Yeni aldığım bilgisayar ve monitörde anti aliasing problemi ile karşılaşıyorum. RX 570 ve ASUS VG248QE kullanıyorum. Tam 3 ay önce bu sistemi kullanıyordum. Aldığım hatalar sonucu 600 TL'ye Windows 10 Home ve 8 GB ek RAM aldım. Sorunlarım çözülmeyince bütün parçaları servise göndermiştim. Yaklaşık 2 hafta önce sistemi birleştirdim. Ve herhangi bir mavi ekran hatası almadım. Ama nedense anti aliasing konusunda problemlerim var. Oyunlarda tellerle alakalı bir sıkıntı olmuyor ama duvarlardaki çok ince detaylar. Yaya geçidine benzeyen yerlerde böyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Ve Youtube'de de bunla alakalı bir sıkıntı yaşıyorum.
Mesela videosunda ekran kartının giriş yerindeki yerler hareket ederken dalgalanıyor.
TF2 adlı oyunda 8XMSAA + 16X filtre modunda attığım resimde yerlerdeki antialiasing sorununu alıyorum.
Bu sorun dururken ve yürürken de belli oluyor. Ekran kartı hali hazırda servisine gitmişti. Bir sorun bulamamışlar. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Monitörü servise gönderebilirim.
Mesela videosunda ekran kartının giriş yerindeki yerler hareket ederken dalgalanıyor.
TF2 adlı oyunda 8XMSAA + 16X filtre modunda attığım resimde yerlerdeki antialiasing sorununu alıyorum.
Bu sorun dururken ve yürürken de belli oluyor. Ekran kartı hali hazırda servisine gitmişti. Bir sorun bulamamışlar. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Monitörü servise gönderebilirim.