RX 570 ve G4600 CSGO FPS Sorunu

isma07il

Decapat
  • PowerBoost VK-1631 500W 1x USB 3.0/2x USB 2.0 ATX
  • Asus H110M-K 2133 MHz-2400 MHz(OC) 1151p mATX
  • Intel Pentium G4600 3.60 GHz 3MB 1151p 14nm
  • Asus Radeon RX570 Expedition OC 4GB GDDR5 256 Bit
  • Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm
  • Corsair 8GB Value 2400 MHz CL16 DDR4

Bu sistemi yaklaşık 1 hafta önce topladım ancak CSGO oynarken 30-50 FPS arasında gidip geliyor.

Neden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerindeki VGA girişine bağladıysanız, muhtemelen işlemcinin dahili grafik biriminden görüntü alıyorsunuz. En yakın zamanda HDMI'dan VGA'ya aktif dönüştürücü alın ve monitörü dönüştürücü ile beraber ekran kartından bağlayın.
dediğinizi denicem ama bir not daha vermek istiyorum pubg oynarken 60-70 fps alıyorum onda bir problem yok sadece cs de olması kafamı karıştırdı.
bu fps değerleri şuan denemeye fırsatım oldu. 50 fpslerde dolanıyor şuan oyuna girdiğimde.
Anakart üzerindeki VGA girişine bağladıysanız, muhtemelen işlemcinin dahili grafik biriminden görüntü alıyorsunuz. En yakın zamanda HDMI'dan VGA'ya aktif dönüştürücü alın ve monitörü dönüştürücü ile beraber ekran kartından bağlayın.
hocam aptallığımı yeni fark ettim sanırım alt tarafta olanlar hdmı ekran kartının girişleri yarın ilk işim dönüştürücü almak birde yarın deniyorum umarım sorun hallolur.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    43,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
dediğinizi denicem ama bir not daha vermek istiyorum pubg oynarken 60-70 fps alıyorum onda bir problem yok sadece cs de olması kafamı karıştırdı.
bu fps değerleri şuan denemeye fırsatım oldu. 50 fpslerde dolanıyor şuan oyuna girdiğimde.

hocam yeni fark ettim sanırım alt tarafta olanlar hdmı ekran kartının girişleri yarın ilk işim dönüştürücü almak bir de yarın deniyorum umarım sorun hallolur.
Estağfurullah demeyin öyle, umarım yardımcı olabilmişizdir. Yarın deneyip tekrar bizi bilgilendirin.

teşekkür ederim herkese değerli fikirleri için tekrar tekrar umarım yarın sorunu halletmiş bir mesaj atarım :)
arkadaşlar dönüştürücüyü aldım fark edilir şekilde değişiklik oldu çok teşekkür ederim yardımlarınız için tekrar ve tekrar sağolun :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı