RX 570 ve i3 3220 Sistem Yükseltme

i7 3770'e 600TL gibi bir para verilir mi eski olmasına rağmen veya beni ne kadar götürücek. Elimdeki sistemi satıp belli bir fiyata üstüne para ekleyip beni bayağı bir idare edebilecek sistem almak daha mı mantıklı olur?
3770k boş bir işlemci değildir bir çok yeni nesil işlemciye kafa tutar, sisteminiz iyi boşa yatırım yapmayın bence.

i7 3770'e 600TL gibi bir para verilir mi eski olmasına rağmen veya beni ne kadar götürücek. Elimdeki sistemi satıp belli bir fiyata üstüne para ekleyip beni bayağı bir idare edebilecek sistem almak daha mı mantıklı olur?
Rekabetçi oyunlar için daha uzun yıllar götürür. Yeni çıkacak oyunları da oynamak isterseniz 3770 ve rx570 ile rahat oynarsınız.
3770k overclock yapmak isterseniz alırsınız yalnız anakartta değiştirmeniz lazım o yüzden düz 3770 daha mantıklı olur fiyat açısından.

Rekabetçi oyunlar için daha uzun yıllar götürür. Yeni çıkacak oyunları da oynamak isterseniz 3770 ve RX570 ile rahat oynarsınız.
3770K overclock yapmak isterseniz alırsınız yalnız anakartta değiştirmeniz lazım o yüzden düz 3770 daha mantıklı olur fiyat açısından.

Yani 600TL civarı i7 3770 bulup takmak daha mantıklıdan yanasınız? Anakart RAM işlemci Ryzen 1600 AF gibi geçmek F/P açısından mantıksız mı olur? Bir de 1080P monitöre geçiş yapmak istiyorum. Önerisi olan var mıdır?

Ddr4 sisteme geçmek isterseniz 1500-2000tl kafadan gidecek. 500-600tl harcayarak i3 ten i7 ye geçmek daha mantıklı f/p açısından. Ciddi fark olur bu arada. 1600af işlemciler de piyasada satılmıyor artık bildiğim kadarıyla.

Bu sisteme ilk ekran kartını taktığım zamanlarda bütün oyunları Ultra'da High'da oynayabiliyordum birkaç ay boyunca çok rahattı aslında fakat son 2 3 aydır çoğu oyunda kasmalar yaşıyorum sürekli olarak GTA 5 gibi oyunlar 20-30FPS arası sürekli bunun nedeni işlemciden kaynaklı mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı