RX 570 ve i7 -3770 uyumu

O konuyu biliyordum.😁😁
Hocam aman ha dikkat edin, sonunda U harfi olan işlemciler ultra düşük güç için tasarlanmıştır ve laptoplar içindir o yüzden performansları düşük olabilir gelmişken sizin cevabınızı da yanıtlayayım istedim ☺
MSI'ın MHz değeri 60 MHz daha düşük hocam.
Sapphire bir tık daha önde yani.

Hocam aman ha dikkat edin, sonunda U harfi olan işlemciler ultra düşük güç için tasarlanmıştır ve laptoplar içindir o yüzden performansları düşük olabilir gelmişken sizin cevabınızı da yanıtlayayım istedim ☺
Saguoun hocam bende diyom el alem i3 ile neler yapiyo ben i7 ile yapamıyorum ? Teşekkürler.

Performans olarak belirtmiş olduğun bütün kartlar aşağı yukarı aynı performanstadır fakat 8 GB ve 4 GB farkı sadece VRAM'i sömüren oyunlarda fark edebilirsin. Böyle oyunlar oynamıyorsan 4 GB modellerden birini almanı tercih ederim.

Herkese selamlar ve iyi bayramlar, benzer konu görünce yeni konu açmak istemedim. Asus p8h61 mle anakart i7 3770 işlemci kullanıyorum 12gb ram ve 750w 80+ psu ile. Rx580 8 gb sipariş ettim ve fhd monitör kullanıyorum. Sizce darboğaz veya uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı