Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hocam bende bazen sallıyorum belki en iyi cevap seçilir diye.Estağfurullah hocam biraz sinirliydim o ara birazını size yansıtmışım
Kusura bakmayın.
Hocam bende bazen sallıyorum belki en iyi cevap seçilir diye.Estağfurullah hocam biraz sinirliydim o ara birazını size yansıtmışım
Kusura bakmayın.
1 tanesi tutmuş anlaşılan hocamHocam bende bazen sallıyorum belki en iyi cevap seçilir diye.Sonuçta mühendis degilim yani.
Hocam aman ha dikkat edin, sonunda U harfi olan işlemciler ultra düşük güç için tasarlanmıştır ve laptoplar içindir o yüzden performansları düşük olabilir gelmişken sizin cevabınızı da yanıtlayayım istedim ☺O konuyu biliyordum.![]()
MSI'ın MHz değeri 60 MHz daha düşük hocam.Son olarak küçük bir sorum olacak, MSI RX570 Gaming Armor 4G OC ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI RX570 Gaming Armor 4G OC 4 GB uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ile SAPPHIRE RX 570 Pulse OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-66-20G 10153886 | Trendyol bunun arasında yaklaşık 150 tl fark var. Performans olarak nasıl bir fark yaşarım?
Saguoun hocam bende diyom el alem i3 ile neler yapiyo ben i7 ile yapamıyorum ? Teşekkürler.Hocam aman ha dikkat edin, sonunda U harfi olan işlemciler ultra düşük güç için tasarlanmıştır ve laptoplar içindir o yüzden performansları düşük olabilir gelmişken sizin cevabınızı da yanıtlayayım istedim ☺
Son olarak küçük bir sorum olacak, MSI RX570 Gaming Armor 4G OC ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI RX570 Gaming Armor 4G OC 4 GB uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ile SAPPHIRE RX 570 Pulse OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-66-20G 10153886 | Trendyol bunun arasında yaklaşık 150 TL fark var. Performans olarak nasıl bir fark yaşarım?
Teşekkürler hocam. Yardımınız büyük)Performans olarak belirtmiş olduğun bütün kartlar aşağı yukarı aynı performanstadır fakat 8 GB ve 4 GB farkı sadece VRAM'i sömüren oyunlarda fark edebilirsin. Böyle oyunlar oynamıyorsan 4 GB modellerden birini almanı tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.