Arkadaşlar merhaba, önceden bilgisayar durduk yere kendini kapatıyordu ama son 1 haftadır direkt güç gitmiyor. Bilgisayarda zaman geçiriyorum sonra kapatıyorum. Bir süre sonra tekrardan açmak istediğimde kasadan 1 saniyeliğine ışık geliyor fanlar dönmeye başlıyor ama hemen duruyor ve açılmıyor.
Çözümü PSU kablosunu çıkartıp takarak bulmuştum ama artık o da işe yaramamaya başladı. BIOS pilini çıkartıp taktım, ram'leri çıkartıp taktım ama tek çözüm bilgisayarın kablosunu çıkartıp takmak gibi duruyor; artık o da 3. ya da 4. deneyişimde işe yarıyor.
Sorun PSU da gibi duruyor, sanırım yeni bir tane almam gerekecek. Maalesef elimde başka bir PSU yok o yüzden başka bir PSU ile deneyemem. Bu mesajı sorunun ne olduğunu daha iyi anlamam için açıyorum zira sorun PSU'daysa fiyatlar daha fazla yükselmeden almak istiyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.