RX 570 ve R5 2400G düşük FPS veriyor

Rewee

Decapat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartım: Sapphire Pulse RX 570 4 GB. İşlemcim: AMD Ryzen 5 2400G. RAM: 8 GB DDR4 Corsair 1X8. Anakart: Gigabyte B450M S2H.

İki oyundan örnek vereyim. GTA 5'te yüksek düşük ayarlarda değişmiyor. Online'da 35-40 FPS alıyorum, Offline'da 50 oluyor. CS:GO'da hepsi Low 1920x1080'de 120-130 FPS oluyor. Yardım edebilecek biri varsa çok güzel olur.
 
Peki bir şey olmaz değil mi?
Hayır bu sadece güvenlik güncellemesi. Bir süre kaldırılıyor yazısı ardından yeniden başlatmanı isteyecek. Bilgisayar açılırken güncelleme ile ilgili birşey diyecek, 5dk bekletir ve bilgisayarın açılır. Uzun lafın kısası hiçbir zararı yok. Yapmanı şiddetle öneriyorum. Performans artışı %90 olacaktır.
 
Hayır bu sadece güvenlik güncellemesi. Bir süre kaldırılıyor yazısı ardından yeniden başlatmanı isteyecek. Bilgisayar açılırken güncelleme ile ilgili bir şey diyecek, 5dk bekletir ve bilgisayarın açılır. Uzun lafın kısası hiçbir zararı yok. Yapmanı şiddetle öneriyorum. Performans artışı %90 olacaktır.

1620483725577.png


Şu an bu hatayı alıyorum.
 
''Varolan dosyalar için bir güncelleştirme olarak ve tek başına yeni bir dosya değil, güncellediğinizde sizin için otomatik olarak oluşturulması gereken bir sistem geri yükleme noktası olmadan geri alınamaz.'' demiş bir arkadaş. Ben bilgisayarı ilk aldığımda riskli birkaç ayar yapacağım için sistem yedeği almıştım. Sanırım bu nedenle güncellemeyi kaldırabildim. Format atmayı denemek son çare gibi gözüküyor.
 
"Var olan dosyalar için bir güncelleştirme olarak ve tek başına yeni bir dosya değil, güncellediğinizde sizin için otomatik olarak oluşturulması gereken bir sistem geri yükleme noktası olmadan geri alınamaz." demiş bir arkadaş. Ben bilgisayarı ilk aldığımda riskli birkaç ayar yapacağım için sistem yedeği almıştım. Sanırım bu nedenle güncellemeyi kaldırabildim. Format atmayı denemek son çare gibi gözüküyor.

Format atınca gidecek mi bu güncelleme.
 
SSD mi kullanıyorsun yoksa HDD mi? SSD ise sıkıntı olmaz. HDD ise de sıkıntı olmaz ama HDD'ye arka arkaya Windows kurulması önerilmez. Ben defalarca kurduğum halde bi sorun olmadı yavaşlama, çökme vs.
 
SSD mi kullanıyorsun yoksa HDD mi? SSD ise sıkıntı olmaz. HDD ise de sıkıntı olmaz ama HDD'ye arka arkaya Windows kurulması önerilmez. Ben defalarca kurduğum halde bir sorun olmadı yavaşlama, çökme vs.

Windows SSD de kurulu.
Format attıktan sonra hiç güncelleme yapmayayım mı peki ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı