RX 570 Ve Ryzen 5 1400 Performansı

Linkteki kasada Gametech, Everest veya Power boost vb gibi PSU olma ihtimali çok yüksek. Onun dışında fiyatı ederi kadar bir problem yok ancak almışken bütçeniz varsa daha güncel bir işlemcili bir sisteme geçiş yapmanızda yarar var.

Linkteki kasada Gametech, Everest veya Power Boost vb gibi PSU olma ihtimali çok yüksek. Onun dışında fiyatı ederi kadar bir problem yok ancak almışken bütçeniz varsa daha güncel bir işlemcili bir sisteme geçiş yapmanızda yarar var.

Bu sisteme i5 9400F?

Bu sistemin bu haliyle oyun performansları nasıl olur hocam bilginiz var mı?

En basitinden içindeki işlemci BF1 Online gibi piyasanın en ağır CPU Intensive oyunlarından birinde bile OC'la darboğaz yapmadan RX 470'i besleyebiliyor. Diğer tip oyunlarda ise stok hızlarda sınırda da olsa yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Ama ben olsam; bütçeyi biraz daha genişletip geç de olsa daha güncel ve güçlü bir sisteme geçiş yapardım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En basitinden içindeki işlemci BF1 Online gibi piyasanın en ağır CPU ıntensive oyunlarından birinde bile OC'la darboğaz yapmadan RX 470'i besleyebiliyor. Diğer tip oyunlarda ise stok hızlarda sınırda da olsa yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Ama ben olsam; bütçeyi biraz daha genişletip geç de olsa daha güncel ve güçlü bir sisteme geçiş yapardım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Artık çok sıkıldım hocam. Ev boğuyor. Öğrenciyim zaten 3 ayda kenara en fazla bu kadar para koyabildim. Yazın çalışacak bir iş bulamadım. GTA 5 gibi bir oyunda Ultra ayarlarda ne diyosunuz?

Artık çok sıkıldım hocam. Ev boğuyor. Öğrenciyim zaten 3 ayda kenara en fazla bu kadar para koyabildim. Yazın çalışacak bir iş bulamadım. GTA 5 gibi bir oyunda Ultra ayarlarda ne diyosunuz?

Buyur hocam bu da GTA 5. 1080p yüksek kalite bandında MSAA ve Advanced ayarlar kapalı olacak şekilde rahatlıkla 60 FPS+ seviyesinde performans elde edebilirsiniz.

Buyur hocam bu da GTA 5. 1080p yüksek kalite bandında MSAA ve Advanced ayarlar kapalı olacak şekilde rahatlıkla 60 FPS+ performans elde edebilirsiniz.

Bana bu konuda yardımlarınız için sonsuz teşşekürler alınabileceğini söylüyorsanız alacağım hocam tekrardan çok teşşekür ederim.

Bana bu konuda yardımlarınız için sonsuz teşşekürler alınabileceğini söylüyorsanız alacağım hocam tekrardan çok teşşekür ederim.

Üst seviye oyunlar için güçlü bir kule tipi bir soğutucuyla OC yaparak RX 470'i her türlü beslersiniz. Ama bence almışken AM4 tabanlı bir sisteme geçiş yapın derim, daha sonrasında R5 3600/R7 3700X gibi canavar işlemcileri takabilmenizin yolu açılır en azından. Bu şekilde gelecek sistem yükseltmelerinizin önü kapalı olduğu gibi güncel teknolojilerden yararlanmanız bir hayli güç. Ha daha sonrasında elimdekini satarım sonrasında çok daha güçlü bir makine toplarım diyorsanız da orası ayrı bir durum tabii, bu şekilde de alabilirsiniz o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı