Çözüldü RX 570 ve Ryzen 5 2600 sistemde darboğaz sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

salih berke

Hectopat
Merhaba sistemde ciddi derece darboğaz var %30 %50 %10 değişiyor sürekli yardımcı olur musunuz?

Sistemim:
MSI RX570 Armor 4G OC 4 GB GDDR5 256Bit.
AMD Ryzen 5 2600.
Longline storm 8 GB DDR4 3000MHz. (2x)
ASRock B450M-HDV r4.0 AMD B450 3200+MHz

Son düzenleme:
Neredeyse her oyunda yapıyor RAM 8 GB yazmışım 16 GB var CS:GO Apex PUBG GTA 5 hikayeli oyunlar bazen masaüstü. Her şeyi yaptım güncellemeler tam daha önce R3 2200G vardı darboğaz yaptığı için bunu aldım değişen bir şey olmadı.
Sistem darbogaz yapacak gibi görünmüyor. MSI Afterburner programı ile oyun içi değerlerinizi atın.
Star Wars oynarken sürekli droplar giriyor.
Bir de bunlar var.
Adata XPG Spectrix S40G 256 GB 3500MB-1200MB/s M.2 PCI-e.
Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB/s 2, 5" SATA3 SSD.
Western digital WD 320 GB 16 MB 7200RPM

MSI Afterburner ile görüntüleri paylaşır mısın? Ayrıca RAM'i çift kanal yaparsan iyi olur Ryzen işlemciler çift kanal RAM'de daha performanslı.

Bu durum çok can sıkmaya başladı almam gereken FPS'ler alamıyorum sürekli droplar giriyor 3 kere işlemci değiştirdim sorun düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (165).png
    Ekran Görüntüsü (165).png
    902,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (170).png
    Ekran Görüntüsü (170).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Oyunlar orijinal mi? Arka planda çalışan bir uygulama var mı? O işlemcinin %100 kullanılması kesinlikle normal değil. Sistemde virüs olabilir. Tarama yapmanı öneririm.

Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım oyunlar orijinal ama anlamıyorum neden böyle oluyor arkada çalışan uygulama var %30 falan kullanıyor CPU ama onu kapatsam bile değişen bir şey olmuyor CPU kullanımı düşüyor ama droplar devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı