gardi
Picopat
Aynen ben Asphalt 9 oynadığım için yetiyor bana film falan müzik. Hangisinin devri bitmiyor ki.?1650'nin de çok zamanı yok.
Aynen ben Asphalt 9 oynadığım için yetiyor bana film falan müzik. Hangisinin devri bitmiyor ki.?1650'nin de çok zamanı yok.
Neden? Bu videoda ikisi de 4 GB örneğin. 1050 Ti benim eski kartımdı, bir hata yapıp almıştım başkaları yapmasın.
Sırf GB ından değil. Driver/Isınma gibi unsurları da hesaba kattım. Ben de RX570'in 1050 Ti'dan güçlü olduğunu biliyorum.
RX 560'den bir tık pahalı satılması gerekirken RX 570 fiyatına satmasalar iyi olurdu. F/p olarak hem sıfır hem de ikinci elde korkunç fiyatlara satıyorlar. Geçen sene 1500 TL'ye 1650 Super varken gidip Vatan'dan 1700 TL'ye 1050 Ti alan gördüm.
Sırf GB ından değil. Drıver/Isınma gibi unsurları da hesaba kattım. Ben de RX570'in 1050 Ti'dan güçlü olduğunu biliyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler 1660 süper buldum onda karar kıldımAynen ben Asphalt 9 oynadığım için yetiyor bana film falan müzik. Hangisinin devri bitmiyor ki.?
Hocam hangi siteden. Bir site biliyorum 3900 TL ye 1660S satıyor ve dolandırıcı. Umarım o site değildir. Nerede bulduğunuzu yazar mısınız?Yardımlarınız için teşekkürler 1660 süper buldum onda karar kıldım
Hocam hangi siteden. Bir site biliyorum 3900 TL'ye 1660S satıyor ve dolandırıcı. Umarım o site değildir. Nerede bulduğunuzu yazar mısınız?
İyi test etmenizi tavsiye ederim.Sarı siteden 2. el 8 aylık aldım aynı şehirde olduğum bir sistem yarın gidip bakacağım.
Evet yapıcam teşekkür ederimRX 570 FPS olarak 2 kat önde. Driver olarak NVIDIA daha iyi.
İyi test etmenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.