RX 570 vs 1650 Super

404NotFound

Hectopat
Arkadaşlar bir karşılaştırma videosu izledim ve kafam karıştı. Neden bazı oyunlarda RX 570 iyiyken bazı oyunlarda da 1650 Super iyi. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim...
İzlediğim video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunun kullandığı teknoloji aynı değildir. Kartlar da hangi teknolojiye daha iyi optimizeyse onda daha iyi FPS verir. Benim bu iki kart arasından tercihim 1650S olurdu.

Arkadaşlar bir karşılaştırma videosu izledim ve kafam karıştı. Neden bazı oyunlarda RX 570 iyiyken bazı oyunlarda da 1650 Super iyi. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim...
İzlediğim video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

BF5 gibi AMD sever oyunlarda kafa kafaya gelmeleri hatta gecmesi normal. 1650S çok daha iyi ama.

Almak istiyorsanız 1650S tercih ediniz, daha güncel bir modeldir.

AMD tabanlı oyunlar olabiliyor. Bazı oyunlar dediğin kaç tane? 1050 Ti'nın RX 580'i geçebildiği oyunlar bile vardı diye biliyorum. 1650S ile RX 570 karşılaştırılamaz bile performansı olarak rakibi RX 590/5500 XT.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı