RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
RX 570 8 GB modeli RX 580 4 GB modelini geçebiliyor, ve RX 580 Gtx 1060 modelini geride bırakıyor siz düşünün :)
Yapmayın hocam. RX570 ile 580 arasında 10FPS ortalama fark var ve GB değeri FPS'e etki etmiyor. RX570 4GB de olsa 8GB de olsa RX580'i geçemez. Ancak RX480'den daha performanslı.
Bu bahsettiğiniz ile ilgili herhangi bir test sonucu var mı?

sadece RX570 modeli için sormuştum?

RX570 olarak çeşitli marka ve onların da değişik modelleri var, hangisi uygun olur? sadece fiyatı ucuz olan mı seçilmeli?
Şuan bir sitede 898TL'ye Gigabyte RX570 4GB modeli var. Ancak site sosyal'de yasaklanmış bir site. Onun için tavsiye veremiyorum maalesef. Başka da stok olan yer göremedim.

@Sociologist elbette var hocam :) Boşa atmıyoruz burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sociologist ve GB değeri Fps değerini etkiler, çevre detayını açarsanız ve modeliniz 4 GB ise bu belleğin neredeyse tamamını kullanmak isteyecek ve arada takılmalar yaşayabilirsiniz, fakat 8 GB modeli var ise, takılma ve benzeri birşey olmaz.

@Sociologist elbette var hocam :) Boşa atmıyoruz burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sociologist ve GB değeri Fps değerini etkiler, çevre detayını açarsanız ve modeliniz 4 GB ise bu belleğin neredeyse tamamını kullanmak isteyecek ve arada takılmalar yaşayabilirsiniz, fakat 8 GB modeli var ise, takılma ve benzeri birşey olmaz.

güzel bir inceleme videosu

@ismet hakan Hocam RX570 8GB modeli, RX580 4GB modelini geçiyor demiştiniz. Onun için istedim ben. RX570 şuan RX480'den üstün bir kart.
Çevre detaylarını açarsanız, yani tüm detayları ultra'ya alırsanız zaten RX570 yetersiz kalacaktır. Ve takılma olmaz, kalan vRam ihtiyacını Ram'den karşılar sistem. Bu da DDR4 sistemlerde maksimum 1-2FPS'lik düşüşe yol açar. Ki dediğim gibi, zaten ekstra olarak konulan ayarların tamamını ultraya alırsanız RX570 yetersiz kalacaktır.

Arkadaşlar 240 HZ monitör alacağım için bana CSGO'da 240 FPS verebilecek bir sistem lazım. 1024×768 her şey çok düşükte oynuyorum. 1050Ti vardı kafamda ama forumda bir arkadaş Sinerji üzerinden RX 570'li sistemi önerdi sizce 400 TL daha verip RX 570 mi almalıyım bir de bunun yanına işlemci olarak R5 1500x düşünüyorum evet haklısınız biraz fazla ama planım su şekilde; İleride bunu güçlendirmeye kalkacağım zaman 1070'e kadar tüm ekran kartlarıyla çalışacak olması. Bir de CSGO işlemci ağırlıklı bir oyun oldugu için biraz yüksek tuttum. RX 570 almaya kalkarsam 450W 80+ PSU bana yeter mi?

Görüşleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

En son baktığımda o hazır sistem stoklarda kalmamıştı. RX 570 tabi ki çok daha güçlü bir kart. İmkan varsa alınmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı