RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
İnternet üzerinden sipariş vermekten korkanı dövüyorlar artık. DA-G2 sistemi fiyatına göre çok iyi, iyi düşünün. Vatan Bilgisayar'da fiyatlar yüksek oluyordu en son, hala yüksek mi bilmiyorum.

Sapphire veya Asus tercih edilebilir.

İşin için de babam olunca ben birşey yapamıyor ikna olması zor, sistem çok iyi çok da uygun ama babam sıkıntı evet vatan da hala yüksek fiyatlar maalesef, RX 580 aldım diyelim dar boğaz yaşamaz değil mi sistem? Peki siz ekran kartından memnunsunuz değil mi? Isınma olmuyor fps düşüklüğü filan sizin ekran kartı modeli neydi?

Ben kullanmıyorum, kullananlara sorun.

Ryzen 5 2600 ile RX 580 darboğaz yapmaz.

RX 580’nin hangi modeli mevcut siz de, ısınma fps düşüklüğü veya başka bir sorun yaşadınız mı hiç

Tamamdır teşekkür ederim
bütçe kısıtlı başkan ya bu aşar

Tamam teşekkürler ☺

Rx 570 ile gtx 1050Ti kıyası pek mantıklı değil. Rx570 açık ara önde.
Sapphire'in tek fanlı modelini kullanıyorum. Ona rağmen herhangi bir ısınma sorunum yok öyle hava akışı sağlam bir kasa da kullanmıyorum. 70 dereceyi görmedim henüz. Ama tek fanın dezavantajı sesli olması. Durumunuz var ise çift fanlı olanları tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…