İnternet üzerinden sipariş vermekten korkanı dövüyorlar artık. DA-G2 sistemi fiyatına göre çok iyi, iyi düşünün. Vatan Bilgisayar'da fiyatlar yüksek oluyordu en son, hala yüksek mi bilmiyorum.
İnternet üzerinden sipariş vermekten korkanı dövüyorlar artık. DA-G2 sistemi fiyatına göre çok iyi, iyi düşünün. Vatan Bilgisayar'da fiyatlar yüksek oluyordu en son, hala yüksek mi bilmiyorum.
İşin için de babam olunca ben birşey yapamıyor ikna olması zor, sistem çok iyi çok da uygun ama babam sıkıntı evet vatan da hala yüksek fiyatlar maalesef, RX 580 aldım diyelim dar boğaz yaşamaz değil mi sistem? Peki siz ekran kartından memnunsunuz değil mi? Isınma olmuyor fps düşüklüğü filan sizin ekran kartı modeli neydi?
Corsair, High Power, SeaSonic, FSP gibi markaları tercih edebilirsiniz. 1050 TI ve RX570 kıyaslaması yapmışsınız, bu 2 kart arasından RX570 daha iyi. Benim sistemim tamamen AMD, benimde ilk AMD sistemim henüz bir eksisini göremedim. Bendede RX 580 mevcut.
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B360M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B360M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rx 570 ile gtx 1050Ti kıyası pek mantıklı değil. Rx570 açık ara önde.
Sapphire'in tek fanlı modelini kullanıyorum. Ona rağmen herhangi bir ısınma sorunum yok öyle hava akışı sağlam bir kasa da kullanmıyorum. 70 dereceyi görmedim henüz. Ama tek fanın dezavantajı sesli olması. Durumunuz var ise çift fanlı olanları tavsiye ederim.
Asus prime b450m-k anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-k anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Xigmatek EN40124 Glare led fanlı cam kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Xigmatek EN40124 Glare en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.