Yolun Yolcusu
Hectopat
önünüzde iyi kötü seçenek var 1050 ti seçmek göz göre göre kötüyü seçmek olur RX570 ucuz olmasına karşın daha makul niye fazla para verip kötü olanı seçesiniz ki =? 
RX 570 daha iyi bir kart fakat Rampage / Everest ürünlerini önermiyorum.
Sistemi saatli bir bombaya teslim etmeyin.
Hangi markayı önerirsiniz? Vatan'dan seçmiştim parçaları.RX 570 daha iyi bir kart fakat Rampage / Everest ürünlerini önermiyorum.
Sistemi saatli bir bombaya teslim etmeyin.
Siz de hangi markaları önerirsiniz, tek şüphem rx 570 Amd olduğu için pek sıcak bakamıyorum iyi ama sağlıklı değil diyorlar nvidia daha iyi diyorlar çok kararsızım ve Cumartesi günü sistemi almaya gideceğimRX 570 daha iyi. Rampage ürünlerini değiştirmeniz gerekiyor, özellikle PSU'da alabildiğiniz en kaliteli PSU'yu almalısınız sırf 600W olsun diye Rampage tercih edilmemeli. Ayrıca tavsiyem SSD ve 8 GB daha RAm takviyesi yapmanızdan yanadır.
Hangi markayı önerirsiniz? Vatan'dan seçmiştim parçaları.
Siz de hangi markaları önerirsiniz, tek şüphem rx 570 Amd olduğu için pek sıcak bakamıyorum iyi ama sağlıklı değil diyorlar nvidia daha iyi diyorlar çok kararsızım ve Cumartesi günü sistemi almaya gideceğim
Thermaltake coolermaster gibi markalar güvenilir.Sıcak bakmamanızın sebebini anlamadım AMD işlemcisi değil ki bu rx 570 hem testler'de iyi hem'de grafik olarak daha üstünHangi markayı önerirsiniz? Vatan'dan seçmiştim parçaları.
Siz de hangi markaları önerirsiniz, tek şüphem rx 570 Amd olduğu için pek sıcak bakamıyorum iyi ama sağlıklı değil diyorlar nvidia daha iyi diyorlar çok kararsızım ve Cumartesi günü sistemi almaya gideceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.