RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
Başlıkta da belirttiğim gibi bir sistem topladım fakat ekran kartında kararsız kaldım. Hem yayın yapmak hem de oyun oynamak için hangi ekran kartınızı önerirsiniz?

Sistemde darboğaz olursa yani anlayıp söylerseniz benim için daha iyi olur. Tavsiyelere açığım.

• Sistemim: İşlemci: Ryzen 5 2600 Socket
  • Anakart: MSI B450M Pro-M2 V2 3400 MHz
  • RAM: Corsair 8GB Vengeance 3000 MHz CL16
  • Hard Disk: WD BLUE 3.5 SATA III 1 TB 7200 rpm
  • PSU: Rampage 600W 80 Plus
  • Kasa: Rampage RedSky MidT ATX KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 daha iyi bir kart fakat Rampage / Everest ürünlerini önermiyorum.
Sistemi saatli bir bombaya teslim etmeyin.

RX 570 daha iyi. Rampage ürünlerini değiştirmeniz gerekiyor, özellikle PSU'da alabildiğiniz en kaliteli PSU'yu almalısınız sırf 600W olsun diye Rampage tercih edilmemeli. Ayrıca tavsiyem SSD ve 8 GB daha RAm takviyesi yapmanızdan yanadır.

Hangi markayı önerirsiniz? Vatan'dan seçmiştim parçaları.
RX 570 daha iyi. Rampage ürünlerini değiştirmeniz gerekiyor, özellikle PSU'da alabildiğiniz en kaliteli PSU'yu almalısınız sırf 600W olsun diye Rampage tercih edilmemeli. Ayrıca tavsiyem SSD ve 8 GB daha RAm takviyesi yapmanızdan yanadır.
Siz de hangi markaları önerirsiniz, tek şüphem rx 570 Amd olduğu için pek sıcak bakamıyorum iyi ama sağlıklı değil diyorlar nvidia daha iyi diyorlar çok kararsızım ve Cumartesi günü sistemi almaya gideceğim

Siz de hangi markaları önerirsiniz, tek şüphem rx 570 Amd olduğu için pek sıcak bakamıyorum iyi ama sağlıklı değil diyorlar nvidia daha iyi diyorlar çok kararsızım ve Cumartesi günü sistemi almaya gideceğim

Corsair, High Power, SeaSonic, FSP gibi markaları tercih edebilirsiniz. 1050 TI ve RX570 kıyaslaması yapmışsınız, bu 2 kart arasından RX570 daha iyi. Benim sistemim tamamen AMD, benimde ilk AMD sistemim henüz bir eksisini göremedim. Bendede RX 580 mevcut.

Thermaltake coolermaster gibi markalar güvenilir.Sıcak bakmamanızın sebebini anlamadım AMD işlemcisi değil ki bu rx 570 hem testler'de iyi hem'de grafik olarak daha üstün

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı