RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
RX 570 alın bütçeniz yetiyorsa düşünmeden. 1060 3 GB falan bunlar kafaya takılacak kartlar değil. Son güncellemeler ile RX serisi kartlar daha da güçlendi. Örneğin 1050 gücünde ki RX 560 4 GB artık 1050 Ti gücünde. Vulkan serisi olan oyunlar da eminim yavaştan artacaktır. RX 570 8 GB alırsan arkadaşların dediği gibi çok ve çok uzun ömürlü olur. Bu kartlar 1080P very high kartları ve very high için güncel oyunlarda en az 4 GB vRAM şart.

Teknoloji şans işi. Tüm ürünlerde tabii ki sorun çıkmaz ama yinede sorunluk teşkil etdiyi göz önünde. Nvidia ekran kartında böyle bir sorun ile karşılaşdığımı sanmıyorum ( forumda ).
AMD'den neden bu kadar nefret ediyorsun? İkisi de kendini kanıtlamış firmalar. İkisini de denedim ve hiçbirinde sorun yaşamadım. Sana fanboy olma demiyorum fakat haksız yere AMD'yi bu kadar kötüleyip insanların almasına engel olma.

Aylardır tek fanlı RX 570'i manuel OC yapılı olarak kullanıyorum, bahsi geçen sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Kart bozuksa garantiye gönder değişsinler.
Gerçekten çok şaşırtıcı aklınıza gelebilecek her şeyi denedim 17.1 driverini bile döndüm sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum ben şuan, büyük olasılık servis ile iletişime geçip değişim talebinde bulunacağım.

AMD'den neden bu kadar nefret ediyorsun? İkisi de kendini kanıtlamış firmalar. İkisini de denedim ve hiçbirinde sorun yaşamadım. Sana fanboy olma demiyorum fakat haksız yere AMD'yi bu kadar kötüleyip insanların almasına engel olma.
Nefret etmek değil hocam, insanların sürekli aynı şeyi önermesine sinir oluyorum sadece. Nerde İntel tabanlı sistem görseler hemen AMD öneriyorlar. Asıl sizler AMD fanboyusunuz bence. AMD`nin çıkartdığı sorunlar yüzünden sevmiyorum. ( Bu arada şu an eski bir AMD işlemcisi kullanıyorum, yeni çıkan Ryzen işlemcilerde ısı sorunu biraz daha iyileştirilmiş durumda olduğunu biliyorum. )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı