RX 570 vs GTX 1050 Ti

Enoviss

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, itopya'da bir bilgisayar gördüm ve içinde GTX 1050 Ti ekran kartı var. Bunun yerine RX 570 alsam daha mı iyi performans alırım? İşlemci olarak Ryzen R3 2200G koymuşlar bunun yerine R3 2300x alsam olur mu? Ekran kartı ve işlemciler bu bilgisayara uyar mı? Hangilerini alırsam daha iyi performans elde ederim? Teşekkürler.

Söylemekten milletin dilinde tüy bitti artık. Alacağınız ürün nedir ve ne performans verir diye bakı lütfen. RX 570 GTX 1050 Ti'dan %50-60 daha performanslı. Aynı klasmanın kartları bile değiller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an 1050 Ti gibi bir kart alınmaz. Videoda açıkca net diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 gb mi 8 gb mı o?
R5 2600 en ideal işlemci hiç üzmez emin olun

RX570'e asla bulaşma. RX570 kullanıcısı olarak çekmediğim şey kalmadı. 20 gündür garanitide kart hiç bir haber alamıyorum. Wattman hatasının tüm çözümlerini denedim hiç birisi olumlu sonuçlanmıyor. Forumda şanslı bir kaç kişi var bu hatayı almayan çok nadir kişiler her ne kadar savunsalar da çoğunluk olarak bu hatayı alıyoruz.

Amazon'da 900 lira. Kaçırma derim. Kara Cuma'dan beri sorunsuzca kullanıyorum. Hata da almadım. Asus ROG Strix serisinde fazla, Sapphire marka kartlarda nadiren görüldüğünü tespit ettim. Başka marka görmedim bu hata.

900 liraya kaçırma bence. Soğutması iyi değil diyenler de kullanmadan konularda okuyarak yorum yapmasın lütfen. Güzel bir fan ve kablolama ile gayet iyi. Kabloları güzel sakladıktan sonra hava akışı güzel olduktan sonra sorun yok. Hiçbir sorun yaşamadım 6-7 aydır kullanıyorum.

Strix rx570 modelini kullanıyorum ben de. Bu wattman hatalarını hic almadım. üstüne benim kartım 2. El mining karti 500 liraya almıştım. Sanırım sadece bazı model kartlarda oluyor wattman. Örneğin pulse itx bunlardan biri

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı