RX 570 vs GTX 1050 Ti

jesteriy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ekran karti alacağım RX 570 4 GB mi alsam 1050 Ti mı bazı kişiler RX 570 1050 Ti'dan %50 daha iyi performans verdiğini söylüyorlar ama bu nasıl olabilir, ikisi de 4 GB?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050Ti alınmaz
Volkan Oyun Kuvvetleri'nin hangi ekran kartları alınmaz diye bir videosu var orada özellikle 1050Ti'dan bahsetmiş izleyebilirsin.

Ekran kartı VRAM' ine bakarsak R7 240 da 4 GB. Ama nasıl ki onun daha güçsüz olduğunu biliyorsan bu da aynı mantık.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050'den RX 570 geçtim. Çok memnunum. 1050 Ti'da %10 güçlü 1050'den o yüzden kesinlikle RX 570.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın performansı GB ile ölçülmüyor. Soğutma, saat hızları, OC kapasiteleri vs. Ona bakılırsa GTX 1050 TI 4 GB, GTX 1060 3 GB'ı geçemiyor.
Anladim usta Eyw
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050Ti alınmaz
Volkan Oyun Kuvvetleri'nin hangi ekran kartları alınmaz diye bir videosu var orada özellikle 1050Ti'dan bahsetmiş izleyebilirsin.

İzledim Bro RX570 Ara fark Daha iyi ve daha ucuz
GTX 1050'den RX 570 geçtim. Çok memnunum. 1050 Ti'da %10 güçlü 1050'den o yüzden kesinlikle RX 570.
Ne kadara aldın kardesim bende alacamda ve nerden aldin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı