RX 570 vs GTX 1650

Hocam kendi çalıştığım yerden alacağım ürün ikinci el ama 1 yıl garantili olması lazım içi hiç açılmamış ben 2500 e alacağım
5600 XT bulunuyor o fiyata hocam

Hocam RX 570'i 8GB almanın bir manası yok. RX 570 8GB'ı besleyebilecek bir kart değil.

Ekran kartları VRAM'i beslemez uyduruyorsunuz. Yeri geldi mi çok da güzel farkını görür 8 GB VRAM'in. Sayısız oyun testi var 4 GB ve 8 GB arasında.

En son Hogwarts'ta 5500 XT 8 GB bile 6500 XT'ye iki kat fark atıyordu sırf VRAM farkından ötürü.

Ekran kartları VRAM'i beslemez uyduruyorsunuz. Yeri geldi mi çok da güzel farkını görür 8 GB VRAM'in. Sayısız oyun testi var 4 GB ve 8 GB arasında.

En son Hogwarts'ta 5500 XT 8 GB bile 6500 XT'ye iki kat fark atıyordu sırf VRAM farkından ötürü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ha 8 GB ha 4 GB FPS konusunda pek bir farkı yok. Derseniz ki biz FPS değil VRAM bakıyoruz. Eğer bunu RX 580 için söyleseydiniz tamam diyebilirdim ama RX 570 için 4 GB'tır 8'GB'tır fark etmez.

Ekran kartını sordum kimisi 1650 kimisi rx 570 demiş aralarında çok fps farkı olurmu
1650 GDDR6'ysa Rx 570 e biraz fark koyuyor. GDDR5 se bu sefer de Rx 570 biraz fark koyuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ha 8 GB ha 4 GB FPS konusunda pek bir farkı yok. Derseniz ki biz FPS değil VRAM bakıyoruz. Eğer bunu RX 580 için söyleseydiniz tamam diyebilirdim ama RX 570 için 4 GB'tır 8'GB'tır fark etmez.

Yanlış yere baktığın için sana böyle geliyor. Bu testteki oyunların çoğu eski onu bir kenara bırakıyorum fakat iki tane yeni oyunda şu gözüme çarptı.

Screenshot_9.jpg

Screenshot_8.jpg

0.1% low FPS değerini görüyor musun? Bu oyun akıcılığı demektir. Senin kazanımın 2-3 FPS değil bundan kat kat fazlası. Sen 4 GB ile "FPS yüksek ama oyun neden akıcı değil?" diye sorarken 8 GB kullanan yağ gibi akıyor oyunda bu farktan ötürü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı