JiletBey*
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Alacağım PC bu abim ile 1 yıl sonra alacağımıza karar verdik (para biriktirecek babadan falan koparması da var)
PC: Donanım Arşivi V3 (3.5 değil)
Not: İtopya'da olduğu için oradaki modifiye etme kısmından en düşük fiyat olacak şekilde tutacağız.
Biz PC'yi tam 7 saat falan süreli oynuyoruz (yani 1 saat ben 1 saat abim gibi).
İkimizin oyun zevki farklı bu arada abim ETS 2, GTA 5 ben PUBG, Fortnite, Dying light gibi oyunlar.
Biz bunu valla 5 yıl falan kullanırız 5 yıl idare eder mi ne eğer eskir diyorsanız tozlanır dıyorsanız temizlesek sıkılıkla olur mu?
Adam akıllı bir karar veremedik PC almada v3.5 var onda AMD ekran kartı var çevremdekiler bana AMD ekran kartları ilk yıl efsane diğer yıllar çop oluyor kullanma diyor.
Sizce ne yapmalı ortalığı karıştırmadan düzgün bir cevap gelirse güzel olur.
(Sonradan biz SSD alabiliriz 1 yıl sonradan falan ona göre bir cevap lütfen).
PC: Donanım Arşivi V3 (3.5 değil)
Not: İtopya'da olduğu için oradaki modifiye etme kısmından en düşük fiyat olacak şekilde tutacağız.
Biz PC'yi tam 7 saat falan süreli oynuyoruz (yani 1 saat ben 1 saat abim gibi).
İkimizin oyun zevki farklı bu arada abim ETS 2, GTA 5 ben PUBG, Fortnite, Dying light gibi oyunlar.
Biz bunu valla 5 yıl falan kullanırız 5 yıl idare eder mi ne eğer eskir diyorsanız tozlanır dıyorsanız temizlesek sıkılıkla olur mu?
Adam akıllı bir karar veremedik PC almada v3.5 var onda AMD ekran kartı var çevremdekiler bana AMD ekran kartları ilk yıl efsane diğer yıllar çop oluyor kullanma diyor.
Sizce ne yapmalı ortalığı karıştırmadan düzgün bir cevap gelirse güzel olur.
(Sonradan biz SSD alabiliriz 1 yıl sonradan falan ona göre bir cevap lütfen).
Son düzenleyen: Moderatör: