RX 570 vs GTX 1650

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JiletBey*

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Alacağım PC bu abim ile 1 yıl sonra alacağımıza karar verdik (para biriktirecek babadan falan koparması da var)
PC: Donanım Arşivi V3 (3.5 değil)
Not: İtopya'da olduğu için oradaki modifiye etme kısmından en düşük fiyat olacak şekilde tutacağız.

Biz PC'yi tam 7 saat falan süreli oynuyoruz (yani 1 saat ben 1 saat abim gibi).
İkimizin oyun zevki farklı bu arada abim ETS 2, GTA 5 ben PUBG, Fortnite, Dying light gibi oyunlar.
Biz bunu valla 5 yıl falan kullanırız 5 yıl idare eder mi ne eğer eskir diyorsanız tozlanır dıyorsanız temizlesek sıkılıkla olur mu?
Adam akıllı bir karar veremedik PC almada v3.5 var onda AMD ekran kartı var çevremdekiler bana AMD ekran kartları ilk yıl efsane diğer yıllar çop oluyor kullanma diyor.
Sizce ne yapmalı ortalığı karıştırmadan düzgün bir cevap gelirse güzel olur.

(Sonradan biz SSD alabiliriz 1 yıl sonradan falan ona göre bir cevap lütfen).

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 alın. Arkadaşlarınızın söyledikleri şehir efsanesinden başka birşey değil. 4 yıl R9 280 kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şuan 2.el aldığım Vega 56'yı kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

Merhaba ben şu sistemi gördüm.
DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Biraz araştırma yaptıktan sonra RX 570 in 1650'ye göre daha performanslı olduğunu görmek gayet kolay fakat RX 570 kullanıcılarının azımsanmayacak kısmı yüksek sıcaklık değerlerinden kaynaklanan ekran donması siyah ekran gelmesi ve PC resetlenmesinden dolayı şikayetçi bence biraz daha para verip 20 FPS aşağısında RX 570'e göre daha az sorunsuz 1650'yi almak mantıklı sizce?

DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Biraz araştırma yaptıktan sonra RX 570 in 1650'ye göre daha performanslı olduğunu görmek gayet kolay fakat RX 570 kullanıcılarının azımsanmayacak kısmı yüksek sıcaklık değerlerinden kaynaklanan ekran donması siyah ekran gelmesi ve PC resetlenmesinden dolayı şikayetçi bence biraz daha para verip 20 FPS aşağısında RX 570'e göre daha az sorunsuz 1650'yi almak mantıklı sizce?

İyi zaten bu PC'de ekran kartı 70 derece çatlıyorum oda da cam açık olsa da o yüzden V3 alcaz abimle karak verdik.

Bir de öyle sıkıntıları varsa hiç almam. Ben AMD zaten NVIDIA'da bildigim kadarıyla experince diye bir program var oyuna göre optimize ediyor uygun ayarları seçiyor oyunu video olarak kayıt ediyor. (FPS dusmeden) oyundaki iyi vuruşları falan otomatik kayıt ediyor. NVIDIA daha çok gelişmiş bir marka bence. Karar verdim tercih NVIDIA.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı