RX 570 vs GTX 1650

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RX 470-480 dışında hiçbirine katılmıyorum. TDP değeri UV yapılarak, ısınmayı ve performans düşmesini engelleyecek şekilde düşürülebilir. RX 470-480 kısmı dışında tamamen TDP ve yazılım hakkında yazmışsınız. Yeni yazılımda geldi. Bu saatten sonra kartı alıp, UV yaptıktan sonra bir sorun yaşayacağını sanmam.
Kardeşim sen bakkaldan kek aldığın zaman "bu az pişmiş dur şunu az daha pişireyim." diyor musun? Ya da mikro dalga fırın alırken "dur şuna bir direnç takayımda ayarlarıyla oynayayım." diyor musun? Eve götürüyorsun fişe takıyorsun belki kullanma kılavuzunu okuyorsun. Kullanıyorsun. Kekinide direkt haldır huldur yiyorsun. Kapitalizm budur. Nvidia ve AMD'nin diğer bütün kartları böyle. Alırsın yetmezse güç artsın diye OC yaparsın. Ben UV yapmak zorunda değilimki. Yapmayı bilmek zorunda da değilim. Ben bilmiyorum diye mağdur mu olacağım yani? Mevzu burada işte. Editleyerek kullanmak değil mevzu editlemeden kullanabilmek.

Fazla performans istersen rx570 ama uzun ömürlü olsun istersen 1650 derim.
İyi zaten bu PC'de ekran kartı 70 derece çatlıyorum oda da cam açık olsa da o yüzden V3 alcaz abimle karak verdik.

Bir de öyle sıkıntıları varsa hiç almam. Ben AMD zaten NVIDIA'da bildigim kadarıyla experince diye bir program var oyuna göre optimize ediyor uygun ayarları seçiyor oyunu video olarak kayıt ediyor. (FPS dusmeden) oyundaki iyi vuruşları falan otomatik kayıt ediyor. NVIDIA daha çok gelişmiş bir marka bence. Karar verdim tercih NVIDIA.
Aman optimize etmeye kalkmayın bi kere deneyeyim dedim ayarlar berbat oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı