RX 570 vs RX 5500 XT vs GTX 1650S

RX 570 vs RX 5500 XT vs GTX 1650S

• RX 570

Oy: 3 6,8%
  • RX 5500 XT

Oy: 19 43,2%
  • GTX 1650S

Oy: 22 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    44
RX 5500XT diğer 5000 serisi kartlar gibi sorunlu bir yonga setine sahip değil hocam. Neredeyse bir NVIDIA kart kadar stabil şu anda. 1650S'den çok daha performanslı 1660-1660S seviyesinde bir kartdır. 5500XT tercih etmenizi öneririm Sapphire Pulse modeline yönelebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ustam Asus dual serisini düşünüyorum nasıldır safir kadar performans verirmi

Ustam ASUS Dual serisini düşünüyorum nasıldır safir kadar performans verir mi?

Hocam Sapphire Pulse soğutma bakımından fiyatına göre en iyi 5500XT modeli hem stabilliği açısından hem de performansı açısından kendini kanıtlamış bir kart. Sapphire Pulse'a yönelirseniz daha iyi olur sizin için. Dual modeli hakkında çok bir bilgim yok maalesef ASUS almakta kararcı iseniz Evo modeli olup olmadığına bakın. Evo olmayan modellerde kronik bir ısınma sorunu bulunuyor.

Hocam Sapphire Pulse soğutma bakımından fiyatına göre en iyi 5500XT modeli hem stabilliği açısından hem de performansı açısından kendini kanıtlamış bir kart. Sapphire Pulse'a yönelirseniz daha iyi olur sizin için. Dual modeli hakkında çok bir bilgim yok maalesef ASUS almakta kararcı iseniz Evo modeli olup olmadığına bakın. Evo olmayan modellerde kronik bir ısınma sorunu bulunuyor.

Gaming Evo Serisi Hocam 4 GB Video Bellek var bunu almaya karar verdim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı