Çözüm RX 570 Watmann hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kullandığınız driver sürümü nedir?
Bu arada böyle bir sistem için keşke B serisi bir anakart alsaymışsınız. Güvenilirlik açısından...
Şuan son sürümü kurdum masaüstü fanıda koydum kapagı açıp oyunda low medium a çektim takılıyorum sıcaklık oyundayken 85 87 arası zorluyor fiyat cazip gelmişti bidaha tövbe yanından geçmem =)

Benim kart daha 75'i geçmedi, sizin değerler problemli. Bakımdan da bir şey çıkmamış. Anlayamadım ben vallahi.

Benim kart daha 75'i geçmedi, sizin değerler problemli. Bakımdan da bir şey çıkmamış. Anlayamadım ben vallahi.
Bu yaz sıcakları diye eyvallah diyoruz kasa hava sirkilasyonu 2 bendeki anakart bana bunları yaşatan diye düşünüyorum yoksa böyle bir sorunum yokdu

anakarta direk ekran kartı başlaması olarakda pci-e olarak seçip, fastboot özelliğine kapatman belki sorunu çözebilir.
Kullandığınız driver sürümü nedir?
Bu arada böyle bir sistem için keşke B serisi bir anakart alsaymışsınız. Güvenilirlik açısından...
üstad başlangıçta hata alıyorsun sandım kusura bakma, ona göre cevap verdim ilk mesajımda. şimdi dün akşam ben pc'ye anakartın kendi uygulaması "asus ai suite" yazılımını kurdum ana kart için, malum fan hızı dram performans vb. değerleri kontrol ediyor bu tarz yazılımlar. aynı sorunu yaşadım.. ekran karardı geldi gitti oyunu açamadım. kapatıp açtım, yine aynı. bu programı kaldırım. şuan o sorunumda ortadan kalktı bir de sen dener misin. öyle mühendislik derecede bilgim yok ama sorun çözme adına yardımcı olmaya çalışıyorum.

üstad başlangıçta hata alıyorsun sandım kusura bakma, ona göre cevap verdim ilk mesajımda. şimdi dün akşam ben pc'ye anakartın kendi uygulaması "asus ai suite" yazılımını kurdum ana kart için, malum fan hızı dram performans vb. değerleri kontrol ediyor bu tarz yazılımlar. aynı sorunu yaşadım.. ekran karardı geldi gitti oyunu açamadım. kapatıp açtım, yine aynı. bu programı kaldırım. şuan o sorunumda ortadan kalktı bir de sen dener misin. öyle mühendislik derecede bilgim yok ama sorun çözme adına yardımcı olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Isınsın hocam ne kadar ısınabilir ki? Çift fan sonuçta yüksek devirde çalıştırırım yani ısıyı takmam ben. Sorunsuz olsunda. Armorlar ucuz çünkü.
Hocam bence sorun yok kartta ben bir kere yaşadım bunu oda elektrik gidip geldiği için aldığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım.
Kesinlikle Sapphire Nitro+ öneriyorum.
Nitro+ lar pahalı hocam ya 1100 lira falan o kadar vermek istemiyorum. Ah 850 lirayken alamadım üzülürüm ona üzülürüm yani.
Uygun fiyatı sebebiyle RX 570 Armor düşünüyorum bende hocam. Kaç derece ekran kartınız?
İşte böyle sorunlar çıkmasından korkuyorum. Bu sebeple 2. El GTX 1060 3GB modellete bakmaya bile başladım yani. 750 liraya bulmuştum hatta. Bilemiyorum valla.

Bende de Sapphire'in rx 570'i var ve b450m pro anakart aynı hatayı 1 aydır alıyordum çözemedim ve garantiye gönderdim. Garantide çözüleceğini hiç sanmıyorum ama yine gönderdik

Wattman hatasından kastın tam olarak nedir. Oyun sırasında filan bir sorunla karşılaşıyor musun yoksa sadece bilgisayarı açarken wattman hatasımı alıyorsun.

Merhabalar.
Ben ucuz olduğu için sistemime BIOSTAR RX570 almıştım. Bir süre kullandım bayağı rahatça sorunsuz bir şekilde ama birden ekran pixelleşti.

Düzeltmeye çalışmama rağmen işe yaramadı. Güç kaynağını kontrol ettim kabloları kontrol ettim ama düzelmedi. İşin kötüsü hiçbir şey yapamıyorum. Ayarlara gideceğim gidemiyorum ekran donmuş. Ekranı başka PC'de denedim ekran sorunsuz çalıştı. Ama kasa diğer ekranada görüntü vermiyordu. VGA kablomda sağlamdı. Sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

KertenKelar hocam sorununuz çok benzeri bende de olmuştu. Bu hatalar böyle başladı bir süre sonra hiç açılmadı. İşin sonu tüketici hakem heyetine kadar gitti ve para iadesi kararı verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…