RX 570 WattMan hatası

cyhngns12

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2020
Mesajlar
30
Öncelikle merhaba, bu konuyla ilgili birkaç şey okudum fakat sebebi veya çözümü bulamadım. Çoğu AMD ekran kartı kullanıcısında ortaya çıkıyor sanırım fakat herkes oyun oynarken vs. yaşıyor bu sorunu. Ama ben sadece bilgisayarı yeni açtığımda yaşıyorum. Bu arada RX 570 Armor ekran kartını kullanmaktayım. Şöyle anlatayım, bilgisayarı yeni açtığımda Steam falan yükleniyor mouse ile bir şey yapsam da yapmasam da bir anda görüntü bozuluyor ve ekran no signal diyor. Oysaki kasaya elektrik gidiyor fanlar dönmekte ve ışıklar yanmakta. Ne yazık ki mouse ve klavye ışıkları gidiyor ve reset atmam gerekiyor. Attıktan sonra düzeliyor ve kullanabiliyorum normal bir şekilde. Fakat kafam karıştı sebebini daha bulamadım, garantileri duruyor ama uğraşmak istemiyorum var mıdır bir sebebi acaba? OC yapmadım, sürücüleri silip eskisini kurdum yine de olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıkla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü oyun oynarken falan hiç gitmedi. Ayrıca bir arkadaş sorunun yazılımsal bile olabileceğini söylemiş. Sadece başlangıçta yaşıyorum bu illet sorunu, yük altında gayet sorunsuz çalışıyor oysaki :/
Ekran kartı sürücüm 20.9.1 ve yeni sürüm olduğunu biliyorum. 20.4.2 önerilen sürücüyü de kullandım sonuç aynı.
 
Bende şu an RX 580 var gayet iyi çalışıyor yoksa ileride bozuluyor mu?

Yani herkes AMD kötü iğrenç kran kartları diyor da anlamıyorum bende gayet iyi çalışıyor benim ekran kartım.

Teknoloji ürünü almak şans işi. Sana sorunlu ürün gelmemiştir. Bak arkadaşa gelmiş. WattMan arada bana da oluyor. Siyah ekran verme ve driver sorunları AMD GPU'dan uzak durmak için yeterli bence.
 

Geri
Yukarı