Çözüldü RX 570 Witcher 3 FPS Düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BuraaKT

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
  • i5 7500
  • MSI RX570 4 GB
  • 12 GB 2133MHZ RAM
  • H110M4-C2H anakart
  • 1TB HDD
  • 240GB SSD

Örneğin The Witcher 3'te oyna giriyorum ve yaklaşık 5 dk oynuyorum. Bir ara sahne girdikten sonra FPS 30'a düşüyor. Oraya kadar hiçbir sıkıntı yok bir ara sahnede 30 FPS olması normal bir şey ama ondan sonra bir daha oyun 60FPS'ye çıkmıyor. Tüm driverler güncel. Oyundaki ekran kartının değerleri resimde bulunuyor. (CPU genelde %65 %50 arası ve genelde 55 60 derece arası.)

Çözüm
Oyunun ayalarını kurcaladınız mı peki? Oyunda FPS sınırlayıcı var oraya istemeden müdahale mi ettiniz acaba?

Sadece oyunun FPS sınırını kaldırdım. Onun dışında hatırladığım kadarıyla kurcalamadım.
Sorunu çözdüm. Driverlar günceldi ama ben denemek için kaldırıp tekrar yükledim ve sorunum çözüldü.
Oyunun ayalarını kurcaladınız mı peki ? Oyunda FPS sınırlayıcı var oraya istemeden müdahale mi ettiniz acaba ?

Oyunun ayalarını kurcaladınız mı peki? Oyunda FPS sınırlayıcı var oraya istemeden müdahale mi ettiniz acaba?

Sadece oyunun FPS sınırını kaldırdım. Onun dışında hatırladığım kadarıyla kurcalamadım.
Sorunu çözdüm. Driverlar günceldi ama ben denemek için kaldırıp tekrar yükledim ve sorunum çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…