RX 570 Witcher 3 Performans Düşüşü

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar en son Witcher 3'ü haziran 6'da oynamışım. O tarihte her şey yolundaydı, FPS'im gayet yüksekti. Fakat bugün girdiğimde FPS'imin epey düştüğünü görüyorum, yeni gelen AMD'nin güncellemesinden kaynaklı olabilir mi? Undervolt yaptım fakat kartın stabilesini bozacak şekilde değildi. Hatta Memory Clock'u 2000'e çektim. Core Voltage ise -100mV'idi. Sizce sorun nedir?

Arkadaşlar en son Witcher 3'ü haziran 6'da oynamışım. O tarihte her şey yolundaydı, FPS'im gayet yüksekti. Fakat bugün girdiğimde FPS'imin epey düştüğünü görüyorum, yeni gelen AMD'nin güncellemesinden kaynaklı olabilir mi? Undervolt yaptım fakat kartın stabilesini bozacak şekilde değildi. Hatta Memory Clock'u 2000'e çektim. Core Voltage ise -100mV'idi. Sizce sorun nedir?
DDU ile yüklü sürücüyü kaldırıp en son çıkan Recommended sürümünü yükleyip tekrar deneyin.

Ortada bir sorun yoksa günellemeyin şu ekran kartı sürücülerini. Eski sürücüye dön UV düşüşe sebep olmaz.
Hocam her zaman güncel kullanmak iyidir diye düşünerek güncellemeyi tercih ediyorum. Deneyen var mı Witcher 3'ü yeni sürücüde?

2 gün önce falan 19.5.1 yada 2 idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam Recomended olanını indirdiğimde rezalet bir performans almıştım, geri 19,4,1 yükledim. Her zaman güncel kullanmak sözü her zaman doğru değildir.
19.6.1'e AMD'nin programı ile güncellemiştim. AMD'nin sitesinde o driver yok işin tuhaf tarafı. En son 19.5.1 sürücüsü yüklenmiş siteye.

5.1 yok 5.2 var. Beta sürücü yükleme bir daha. Sorun yaşamadığın sürücüyü tekrar yükle.
19.5.1 Görünüyor en son driver olarak AMD'nin sitesinde. Bu arada Power Limit'i en sona çekince az birşey FPS'de oynamaya oldu yukarı doğru. 19.5.1 Optional'e geri mi dönmeliyim?

Eski sürücünü senin bilmen lazım, hangisinde sorun yaşamadıysan onu yükle.
Eski sürücüm 19.5.2'idi.
19.5.2 Farklı sitelerde var ama AMD nin sitesinde yok. Farklı sitelerden indirmek sorun yaratır mı?
Screenshot_1.png

Burda sonuçlar bayağı iyi çıktı en güncel driver ile. Dediğim gibi 19.5.2'yi yeniden yükleyeceğim sanırım. Farklı siteden yüklesem problem olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı