RX 5700 8K Videoyu takılarak oynatıyor

Donanım hızlandırma açılmamış oluyor eğer hala işlemciniz kullanılıyorsa bu işlem için. İşlemciler yazılım üzerinde çalışır, ama grafik kartınızın üzerinde video yazmaya ve okumaya adanmış parçalar bulunur ve bu yüzden işlemciniz zorlanırken ekran kartınız kolayca oynatabilir videoları. Driverlarınızın düzgün yüklendiğinden emin olun.

Öğrendiğim iyi oldu bilgilendirme için teşşekür ederim.

Bende rtx 2060 var ve işlemci olarak 2700x kullanıyorum 5700 ekran kartı 2060 dan daha iyi ve aynı şekilde 3600 2700xden daha iyi böyle olmasina rağmen ben donmasiz kasmasiz 8k acabiliyorum sizin yüksek ihtimal yazılımsal veya donanımsal sorununuz var ekran kartı driverlarinizi guncelemenizi öneririm

Ryzen 2600x ve rx570 ekran kartı kullanırken durum bende de aynı idi. Şimdi ryzen 3600 ve 1660ti ekran kartı kullanıyorum hiç birşey yapmadım ekran kartını kullanıyor sistem açabiliyorum. Nasıl ayarlanır bilemiyorum da illaki bir ayar vardır.

Merhaba sorun çözülebildi mi ? Bende aynı problemi yaşamaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…