Merhaba sayın Technopat sakinleri, birkaç gündür bilgisayardan uzaktım. Bugün baktığımda sanki ekran kartı yan cama dogru eğikmiş gibi geldi, aşırı yorgunluk sebebi ile işin içinden çıkamadım.
Normalde kapagı çıkartıp ekran kartını yukarı kaldırmaya calıstım tabii çok zorlamadan ama hiç pay yok. Sadece yukarı biraz esmiyor gibi oluyor o da kuvvetten. Şimdi bu ekran kartı egik mi? (Tabii fotoğraflardan ne kadar anlaşılabilir ise)
Eğer öyleyse çat diye aşağıya düşüp anakartı veya ekran kartımın elimde kalma durumu var mı? Ne gibi zararı olur? Bu arada bu sebepten zarar görse garanti kapsamında mı oluyor?
Hocam sizleri tekrar rahatsız ediyorum. Garanti olması açısından bugün birde şu açıdan çektim fotoğrafı bu normal mi? Yuvaya tam oturması laızm değil mi? Hiç kasa toplamadım söküp takmadım bilemedim o yüzden.
Hocam sizleri tekrar rahatsız ediyorum. Garanti olması açısından bugün bir de şu açıdan çektim fotoğrafı bu normal mi? Yuvaya tam oturması laızm değil mi? Hiç kasa toplamadım söküp takmadım bilemedim o yüzden.
Tam girmemiş gibi görünüyor güvenlik kilidini kaldırıp dogru bir şekilde takmanız lazım o bosluk görünmemeli RAM takmak gibi tam oturunca cıt sesi gelir zaten güvenlik kilidinden.
Tam girmemiş gibi görünüyor güvenlik kilidini kaldırıp dogru bir şekilde takmanız lazım o bosluk görünmemeli RAM takmak gibi tam oturunca cıt sesi gelir zaten güvenlik kilidinden.