Kartın slotu geniş ve muhtemelen kasadaki bölüm küçük kalacak. Bence hiç öyle Cooler Master, Thermaltake vs pahalı şeylere kafa yorma. Ben sana şöyle bir fikir vereyim artık hangi malzemeden yaptıracağın sana kalmış. Tahta, demir, alüminyum kesebilecek bir tanıdığın varsa ona yaptırabilirsin zira biraz meşakkatli iş olacağından herkes yapmak istemeyebilir veya yüksek fiyat çekebilir.
Eki Görüntüle 591921
Resimde gördüğün gibi bir parça kestir. Boyutu birkaç cm büyük olsa da fark etmez, sana kalmış. Demirden yapılması daha iyi olur çünkü kartı tutacak çubuklar kaynaklı olursa daha sağlam tutar. Çubukların dibine de yarım CM oyuk yapılır kart slotunun ince kısmını oraya yerleştirip sabitlemek için. Kartı tutacak olan çubuklar biraz uzun kesilir ki kartın altına takacağın uzatma kablosu L uçlu değilse bükülme açısı olsun ve PCB'yi kastırmasın. Bunlar yapıldıktan sonra da şöyle bir şey olacak.
Eki Görüntüle 591926
Dediğim gibi malzeme seçimi sana kalmış hangisi işine gelirse. Ben sadece kafanda canlansın diye kaba taslak anlattım tabii kendine göre detaylandırabilirsin. Uzatma kablosunu da forumlarda 100-120 liraya falan Thermaltake marka satanlar oluyor onlardan alabilirsin.