RX 5700 Mech GP OC ileride sorun çıkarıtr mı?

asd415w

Picopat
1 Hafta önce RX 5700 Mech GP OC Ryzen 5 3600'lü bir sistem topladım. RX 5700'ün bu modelinde ısınma sorunu var diye şikayetler okumuştum. League of Legends'da en yüksek grafiklerde 50-55 derece civarı alıyorum. Fortnite'ta en yüksek grafiklerde 65-70 derece oluyor. İleri de sorun yaşar mıyım? Şimdiden iade edip Ryzen 5 3600 ile SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE GDDR6 6GB 192Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı veya ASUS RADEON™ TUF 3 RX5700 GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı mı tercih etmeliyim?

Diğer attığınız modeller daha fazla ısınıyor. ASUS TUF serisine bulaşmayın. Yeni soğutma blokları ile çıkan serisi var "ASUS TUF Evo". Evo kartları ısınmıyor. Ama sizin kartınızın sıcaklık dereceleri gayet gayet normal. GP olmayan sürümü yani " MSI RX 5700 Mech OC" kronik sorunlu bir kartdır. Şikayet üzerine GP sürümünün termal pedini ve sogutma bloklarini degistirip piyasaya sundular. Kartınız gayet iyi isi dereceleri falan gayet iyi. Gönül rahatlığı ile kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı