RX 5700 Oyunlarda Tam Ekran Oynarken Titreme Sorunu

Jizzy

Hectopat
Yer
Kdz. Ereğli
Merhabalar, oyunları tam ekran oynamak istediğimde ekranda titremeler meydana geliyor.
Pencere modunda bir problem yok.
Ekran Kartım: RX 5700

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok insan iade ediyor. Bence fırsatı kaçırmadan iade edin.

14 günü gecti zaten biraz daha beklicem stabil surucu gelir yabanci forumlara baktim surucu den kaynakli diyolar beklicem bi eger dediginiz gibi olmassa ozamn iade ederim cok ucuza aldim 2000 tl blower fanli

14 günü gecti zaten biraz daha beklicem stabil surucu gelir yabanci forumlara baktim surucu den kaynakli diyolar beklicem bi eger dediginiz gibi olmassa ozamn iade ederim cok ucuza aldim 2000 tl blower fanli
Ben konuyu açan arkadaş için söyledim. 2-3 aydır bir gelişme yok, siz bilirsiniz.

Merhabalar, oyunları tam ekran oynamak istediğimde ekranda titremeler meydana geliyor.
Pencere modunda bir problem yok.
Ekran Kartım: RX 5700

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sorunu rx580 de yaşıyorum. Sorunu çözebilen var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı