speckwarms
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Steam'da indirimdeyken SGW serisini satın almıştım bugünde serinin üçüncü oyunu olan SGW 3'ü oynayayım dedim ama oyun içi CPU ve GPU kullanımı dolayısıyla FPS değerlerim çok düşük.
Oyunum orijinal, sistemim şu şekilde;
MSI B450M Pro M.2 V2 Anakart
16 GB RAM
Ryzen 5 3600 işlemci
Sapphire RX 5700 XT Pulse ekran kartı.
Oyun Ayarlarım, 1080P ve grafikler sonda bir tek hareket bulanıklığı kapalı, onu da açıp tekrar denedim ama nafile.
Oyun içinde CPU ve GPU kullanımı çok düşük kalıyor. AMD Radeon Software'den chill, dikey eşitleme, GPU Manuel OC gibi şeyleri denedim lakin hiçbir etkisi olmadı.
Amacım 144 FPS sabit oynamak değil lakin en azından +90 FPS görsem ve sürekli drop yemesem yeterli. Bir çözümü var ise yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Oyunum orijinal, sistemim şu şekilde;
MSI B450M Pro M.2 V2 Anakart
16 GB RAM
Ryzen 5 3600 işlemci
Sapphire RX 5700 XT Pulse ekran kartı.
Oyun Ayarlarım, 1080P ve grafikler sonda bir tek hareket bulanıklığı kapalı, onu da açıp tekrar denedim ama nafile.
Oyun içinde CPU ve GPU kullanımı çok düşük kalıyor. AMD Radeon Software'den chill, dikey eşitleme, GPU Manuel OC gibi şeyleri denedim lakin hiçbir etkisi olmadı.
Amacım 144 FPS sabit oynamak değil lakin en azından +90 FPS görsem ve sürekli drop yemesem yeterli. Bir çözümü var ise yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: